Aarows
TravelGay aanbeveling Aarows
Klik om te stemmen
Rating: 3.3/ 5. Van 76 stemmen.
Even geduld aub...

Aarows

17 Bridge Street, Rydalmere, Sydney, Australia, 2116  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Deze Gay- en biseksuele cruiseclub verwelkomt iedereen, ongeacht geslacht of seksuele voorkeur - swingers, trannies en lesbiennes zijn allemaal welkom.

Aarows heeft 3-niveaus, met faciliteiten zoals sauna, spa, stoombad, bioscoop, privéhokjes, pooltafel, loungeruimte, dansvloer, fietsen en loopbanden.

Open 24 uren per dag, 7 dagen per week. De meeste dagen gemengd publiek behalve op zondag (alleen mannen). Kijk op de website voor meer informatie.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, stoombad, sauna, spa

Bijgewerkt: 06-nov-2019
3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 76 stemmen


weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-beoordelingen Laat beoordeling achter

 1. K Kyle
  Gewoon nee

  "Vies stinkende, vreselijke plek."

  02-oktober-2019
 2. L Luca
  Geweldig plek

  “Als je van afwisseling houdt en veel oude mannen gemengd met de jonge cd Trans Bi Gay ... ik ga daar al jaren heen
  Ik ben betrokken geweest bij groepsspel, swingers, koppels, glory holes - je kunt er zoveel van genieten als je wilt. "

  14-Sep-2019
 3. r straal
  Een beetje donker, maar toch genoeg ruimte om te ontdekken

  "Het heeft een opknapbeurt nodig, maar voor de prijs kun je niet teveel verwachten, geweldig als er een paar vrouwen komen opdagen."

  05-Jun-2019
 4. J krik
  Een betrokken en fantasierijk management nodig hebben

  “De trieste 'motor' kamer is jaren geleden verdwenen, maar de plek verandert niet! Hetzelfde duistere en groezelige cliché ... en alle charme van een plakkerig truckstopbordeel in Toowoomba, compleet op de meeste dagen, met mannen in slepen en vrouwen die er graag een paar tegelijk meenemen en een geluid maken voor een uur als een hysterisch varken dat wordt geslacht.

  Als het mannen zijn die je leuk vindt ... waarom zou je in godsnaam hier 6 dagen per week naar willen luisteren? Maar dit is het parochiale westen! Ze houden van dit spul! Het is alles wat er is, maar als je geluk hebt, ontmoet je misschien af ​​en toe een aardige vent. De enige plek waar je een gesprek of sociale interactie kunt krijgen buiten de pret-in-een-donker-kast is zo nu en dan in een stoomkamer, of kuipen ... en je zult waarschijnlijk moeten beginnen! "

  16-november-2017
 5. I januari
  Investeringen nodig

  “Ik zou heel graag een positieve recensie willen schrijven, vooral na recente ongewenste publiciteit. De Gayseksuele jongens van het westen van Sydney verdienen een locatie die geen reis naar het CBD vereist. Na een verblijf van enkele maanden besloot ik de "men only" zondag nog een kans te geven. Het 'welkom' bij de receptie was niet bemoedigend en eenmaal binnen adviseerde ik mijn ietwat versleten handdoek te bewaren omdat ze "zo druk" waren. Wishful thinking. Gevangen in een tijdsverloop van zwarte verf en gedimd licht, heeft dit etablissement een injectie van kapitaal, liefde en ideeën nodig. De lounge is koud en onuitnodigend. Twee tv's laten nooit iets interessants zien. Hoe zit het met het opzetten als een lounge kamer met tapijten, staande lampen en films die mensen willen zien? De kleedkamer, spa, sauna en stoomkamer missen verbeeldingskracht en kunnen een upgrade gebruiken. Er is zoveel ruimte om mee te werken (misschien wel teveel) dat er ruimte is om zoveel meer te doen dan alleen het cliché van de sukkel- en motorruimte. Jongens, het internet verandert de manier waarop mensen met elkaar omgaan en voor locaties als deze om te overleven, proberen ze zichzelf fantasierijk opnieuw uit te vinden. Ik hoop oprecht dat Aarows dat snel doet, voordat het te laat is. "

  06-Jun-2017
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.3/ 5. Van 76 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een recensie over Aarows

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Sydney