Bodyline
Klik om te stemmen
Rating: 3.6/ 5. Van 68 stemmen.
Even geduld aub...

Bodyline

10 Taylor St, Darlinghurst, Sydney, Australia, 2010  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire Gaysauna op 4 verdiepingen. Bodyline beschikt over een grote romaanse jacuzzi, droge cederhouten sauna, stoombad, bioscoopkamer, doolhof, grote hutten, zonnedek, videokamer, koffielounge, gratis WiFi.

Het is eigendom van en wordt beheerd door Gay's sinds 1991. De faciliteiten zijn goed onderhouden en worden voortdurend verbeterd. Bodyline is elke dag open, in het weekend 24 uur per dag.

Voor vergoedingen geldt een tijdslimiet van 12 uur. Zie de website voor kortingen en speciale evenementen. Loyaliteits-app bij elke 10e toegang gratis!

Eigenschappen

zwembad, stoombad, sauna, zonneterras, doolhof, relaxcabines, spa, internettoegang, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 05 februari 2020
3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 68 stemmen


weekdag: 12: 00-07: 00
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 1

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-beoordelingen Laat beoordeling achter

 1. J Joe
  onbeleefde Aziatische jongen bij de receptie

  “Leuke plek, niet erg schoon .. de Aziatische jongen bij de receptie is onvriendelijk en onbeschoft. trekt gezichten als je hem iets vraagt. is er een paar keer geweest en hij is de enige die niet over klantenservice beschikt. "

  03-oktober-2019
 2. r ric
  beste sauna en stoom in Sydney

  “Is gerenoveerd en ziet er tegenwoordig erg goed uit. Negeer oudere recensies. "

  20-mei-2019
 3. D Derek
  Oud is weer NIEUW ... nou ja, bijna

  "Dit oude gebouw is gedeeltelijk gerenoveerd en de nieuwe eigenaar Jason heeft alle faciliteiten enorm verbeterd. De prijzen zijn goed en het oude meisje is veel gelukkiger."

  20-mei-2019
 4. K gezichtskring
  Dus ze maken echt schoon

  “Ik ging graag naar de bodyline, het was altijd schoon en je zag ze elke 20 / 30min de rondes doen, maar nu ruikt de plek. Wat heb ik net opgevangen, want de nieuwe eigenaren houden zich niet aan de normen van ACON. "

  19-mei-2019
 5. J Jason
  Wauw .. druk!

  “Het is 3 jaar geleden dat ik bij Bodyline ben geweest en ik kan alleen maar zeggen wow. De nieuwe Gay-eigenaren hebben het volledig gerenoveerd en het lijkt zo veel drukker! ”

  24-mrt-2019
 6. N Neal
  Slechtste sauna

  “Deze plek is absoluut een van de ergste sauna's ooit geweest. Het is vies, het stoomgedeelte is smerig, de faciliteiten werken niet (koude douches, vuile kapotte privékamers, sauna werkt niet) en onwetend personeel. Het is verreweg niet de drukste sauna, het is gewoon druk geworden op vrijdag- en zaterdagavond wanneer dronken klanten van de clubs aankomen.
  Sommigen van hen zijn zelfs zo dronken dat ze niet alleen kunnen staan. Veel succes als je hier op zoek bent naar hete jongens. "

  16-november-2018
 7. g g
  Vervallen

  “Die plek is de ergste vervallen plek waar ik ooit ben geweest. Tapijten overal waar mensen met straatschoenen op lopen. Muren, tegels, vloeren, trappen zijn dringend aan renovatie toe. De enige veilige plek daar is de draaikolk die zoveel chloor bevat dat het praktisch elke kiem op je huid of longen zal doden. '

  29-oktober-2017
 8. J Jason
  Zeer afkeurend

  'Ik was er vrijdagavond geweest. Maar er waren maar weinig mensen onder de 15. En sommigen van hen waren niet vriendelijk tegen Aziaten. Ik was erg geschokt. Ik word hier niet aanbevolen aan Aziaten. "

  26-Jun-2017
 9. J John
  Slecht bezoek januari 2017

  “Bodyline Sauna has really become dreadful. Clearly the owners are not maintaining the place. The first night I visited the dry Sauna wasn't working. The second night I was advised at check in the dry sauna and spa wasn't working. I asked if customers were given a discount on entry the fee as several facilities were out of order, again. I was told NO! On entering I tried to make a coffee but no hot water. I politely asked the attendant about hot water, he just laughed and walked away. No complementary mints (empty bowl) all night. Upstairs cubicle door locks either broken or simply didn't work. Only one video screen upstairs playing (video room), all other screens turned off, for the second night running. This place has really gone down in standards. It's clear the owners have little interest in their customers. A real shame as it used to be a good venue. A note to the owners, stop taking your customers for granted because the poor quality you're offering is dismal. Especially compared to some of the outstanding saunas on offer around the world. If it hasn't already started, you're going to get yourselves a very bad reputation.“

  06-Jan-2017
 10. R straal
  warm

  "Dit is verreweg de populaire sauna van de anderen, dit is waar de hete jongens naartoe gaan."

  24-Sep-2016
 11. T Op reis
  De jongens weten wat ze willen

  “Ging er op een zaterdagavond om 2 uur. Was behoorlijk vol. Ik bezoek meestal sauna's in alle steden die ik bezoek, maar ik heb nog nooit een andere sauna gezien waar iedereen vrij open is over waar ze voor zijn. Misschien komt het doordat niemand nuchter is als ze daar aankomen. De hete jongens hebben een houding, maar ze verdienen het om het te hebben, omdat ze er eigenlijk heel goed uitzien. Vertrokken rond 4 uur 's ochtends en heter jongens bleven non-stop binnenkomen. "

  04-Aug-2015
 12. B Brad
  Nog steeds de beste

  "Deze locatie bestaat al heel lang, maar het is nog steeds de beste sauna in Sydney."

  31-jul-2013
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.6/ 5. Van 68 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een recensie over Bodyline

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Sydney