Q Travel Cambodia
TravelGay aanbeveling Q Travel Cambodia
Klik om te stemmen
Rating: 5.0/ 5. Van 1-stem.
Even geduld aub...

Q Travel Cambodia

Siem Reap, Cambodia  kaart 

Q Travel Cambodia is een groep gediplomeerde gidsen, die privé-dagtochten en leuke uitstapjes aanbieden naar een van 's werelds grootste schatten; de historische tempels van Angkor Wat en de regio Siem Reap. Ze zijn gespecialiseerd in Gayvriendelijke excursies en voorzien de reizen naar de behoeften van elke klant, dus of je nu een gedetailleerde uitleg wilt van elk aspect van de geschiedenis van Angkor of een meer algemeen overzicht, Q Travel kan het allemaal bieden.

De gidsen van Q Travel Cambodja worden gecoördineerd door Sareth Nil, een Cambodjaan, geboren in de regio Siem Reap met een universitair diploma en 4 jaar ervaring als gediplomeerde gids voor de wonderen van Angkor. Sareth en alle gidsen werken als een team en sturen je weg van de toeristenvallen en naar herinneringen die een leven lang meegaan, en beloven je met een glimlach achter te laten.

Tours worden op maat gemaakt om aan uw eisen te voldoen, en dagtochten kunnen variëren van vele dagen tot een halve dag. Ze bieden ook rondleidingen naar andere attracties in de regio, evenals avondtochten om het lokale eten, bars en clubs te ervaren.

Kenmerken

maatwerk, rondleidingen, avondrondleidingen, gediplomeerde gids

Bijgewerkt: 11 februari 2020

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Q Travel CambodjaLaat beoordeling achter

 1. A Aiden
  Uitstekende rondleiding en goed gezelschap

  “Sareth is fantastisch, zo'n geweldige gids en een allround kerel. Ikzelf en een vriend hebben eind 2019 enkele tempels bezocht met Sareth en zijn chauffeur. De dag was erg leuk, het werd zoveel inzichtelijker gemaakt door Sareth's uitgebreide kennis en passie voor deze prachtige erfgoedsite. Sareth's persoonlijke benadering en charme doen je meer aan hem denken als een goed geïnformeerde vriend dan een traditionele gids ... we hebben echt genoten van deze aanpak, zo erg dat we de volgende dag nog een tour met hem maakten naar het Phnom Kulen nationaal park, nog een uitstekende reis! Sareth is briljant, zeer aan te bevelen! "

  13-feb-2020
 2. A Alex
  De beste gids van Siem Reap

  “Het is altijd een goed gevoel als je gids een lust voor het oog is!

  Nou, dat is precies hoe ik me voelde toen ik terugkwam naar Siem Reap voor nog een reeks tours met Sareth. Het is vrij duidelijk dat hij veel naar de sportschool gaat, en hij ziet er echt goed uit.

  Omdat mijn hotel alleen een zwembad had, bood Sareth zelfs aan om me mee te nemen voor een training in de plaatselijke Cambodjaanse sportschool zonder franjes.

  Omdat dit de derde keer was dat ik in Siem Reap was, miste ik alle belangrijke tempels en vroeg in plaats daarvan Sareth om me wat van de lokale smaken en culturen te laten zien. Het was bijvoorbeeld fascinerend om langs de weg benzine te zien verkopen uit oude colaflessen.

  Op weg naar huis kwamen we zelfs langs om de krokodillenboerderij van zijn familie te zien.

  Al met al weer een magische tijd in Siem Reap met alles perfect gepland door Sareth. Hij verdient echt zijn reputatie als een van de beste privégidsen in de stad. "

  Hotel Rose Portland

  Hotel Rose Portland

  14-oktober-2018
 3. I Isaac
  Perfecte ervaring

  “Sareth maakte onze reis ongelooflijk gedenkwaardig, niet alleen vanwege zijn diepgaande kennis van alles van Angkor, maar ook vanwege zijn gastvrijheid en plezierige persoonlijkheid. We plannen een reis terug met vrienden en Sareth zal zeker weer onze gids zijn om nog meer herinneringen op te doen. "

  09-Aug-2018
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 5.0/ 5. Van 1-stem.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Q Travel Cambodia

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Populaire hotels in Siem Reap