Nat op Wellington
TravelGay aanbeveling Nat op Wellington
Klik om te stemmen
Rating: 3.8/ 5. Van 67 stemmen.
Even geduld aub...

Nat op Wellington

162 Wellington St, Collingwood, Melbourne, Australia, 3066  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Beweert de grootste Gaysauna van Australië te zijn. Faciliteiten omvatten een zonneterras op het dak, een buitenzwembad, een grote hot tub voor 10 personen, een sauna, een stoomkamer, een doolhof, speelkamers en privécabines.

Wet on Wellington beschikt over een bioscoop en een bar met drankvergunning waar alcoholische / niet-alcoholische dranken en een keur aan snacks worden geserveerd. Organiseert een maandelijkse Nude Night en Pool Party.

Kijk op hun website voor het wekelijkse schema.

Eigenschappen

bar, muziek-, cafe, internettoegang, zwembad, stoomcabine, massage, zonneterras, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 05 februari 2020
3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen


weekdag: 12:00 - 02:00
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-beoordelingen Laat beoordeling achter

 1. R Robyn
  Nat plezier

  “Zoals het hier, hou van het zijn met veel naakte jongens, scoor altijd jongens om mij te doen. Ik ben een bodem. Het is niet moeilijk om hier een man te krijgen. "

  30-Sep-2019
 2. J James
  Uitstekende locatie

  “Ik ben een regelmatige bezoeker van Wet on Wellington en ik heb nog nooit problemen gehad.
  Het personeel is altijd vriendelijk geweest en de plaats is schoon en hygiënisch, in tegenstelling tot een andere locatie in Abbotsford.

  Het enige probleem is de vreemde tijd dat de spa niet werkte en er geen warm water was vanwege een sanitairprobleem, maar ik werd op het moment van binnenkomst geïnformeerd, dus het was mijn beslissing om naar binnen te gaan of niet.
  Ik raad WOW aan als locatie om te bezoeken in Melbourne "

  13-Aug-2018
 3. D DAVID
  Bezoek - 30 dec

  "Mijn laatste dag in Melbourne - vriendelijk personeel / uitstekende faciliteiten en een zeer tevreden Engelsman uit Londen bediend door een hete jonge Schot - sexy bedankt!"

  31-Dec-2017
 4. J James
  Luister niet naar de haters !!

  “My husband and I visited this sauna for about 4 days in a row. The faculty is very friendly and although you have to show them your ID, it doesn't seem harmful. The pool is beautiful and the the area surrounding it has a nice little bar area and wonderful smoking area with an open air area. The sauna part is small but sufficient and there are many mazes, gloryholes and private rooms. It is a must see in Melbourne. Lots of hot men.“

  28-november-2017
 5. V V
  Swingers Night (alleen 3e maand maandelijks)

  “Ik informeerde persoonlijk bij het personeel over 201117 en kreeg te horen dat Wet het aantal mensen op Swingers Night beperkt. Een enkele mannelijke inzending kost AU $ 350. "

  25-november-2017
 6. j josh
  ID

  'Nou, denk dat dat het einde is van Wet gaan! kijk hoe de cijfers wegvallen, nu moet je je ID laten zien. Wiens domme idee was dat !! Hoe kun je erop vertrouwen waar die informatie terechtkomt. "

  26-oktober-2017
 7. C Betrokken
  Foto-ID

  “This is the digital age. Nothing is ever deleted.
  Serieus, wat heeft het voor zin om je identiteitsbewijs op een locatie af te staan ​​om anoniem plezier te hebben?
  Kom samen en vecht hiertegen!
  We zijn het waard. "

  21-oktober-2017
 8. w konijnenberg
  Deze keer een beetje in de steek gelaten

  “Ik ben in de loop der jaren vaak naar deze sauna geweest als ik naar Melbourne reis en heb het altijd redelijk prettig gevonden, niet al te slechte prijs, redelijk goede faciliteiten, maar soms gebrekkig aan onderhoud. Het merendeel van het personeel was vriendelijk en behulpzaam, hoewel sommigen wat harder konden proberen om vriendelijk te zijn.

  Bij mijn laatste bezoek de andere dag werd mij de toegang geweigerd omdat ik geen identiteitsbewijs bij me had. Blijkbaar moet nu uw ID worden gescand en uw foto worden gemaakt en opgeslagen. Dus aangezien mijn paspoort in mijn hotel lag, kon ik er niet in. Als ik er nu over nadenk, zal ik waarschijnlijk niet meer terugkomen, omdat ik een beetje teleurgesteld ben om mijn paspoort aan een badhuis te overhandigen.

  Dus als je van plan bent deze sauna te bezoeken, vergeet dan niet je ID en doe je make-up op voor je fotoshoot LOL "

  13-Sep-2017
 9. R Lijsterbes
  Denk aan Babylon in Bangkok, maar dan kleiner en minder Aziaten

  “Kwam hier op Paaszondag 4 - 8 uur 2015. Ik nam tram 86 en stapte uit bij de halte Peel st / Smith st. De faciliteiten waren zo schoon als je kunt verwachten op een drukke zondagmiddag, maar de menigte was meestal ouder en uit vorm blanken. Probeer misschien later te komen. Had geen moeite om actie te krijgen, hoewel niet echt mijn publiek. Ik geef de voorkeur aan de metro "

  05-april-2015
 10. S Steve

  “Hygiëne staat bij mij op nummer één. En WET is schoon. Aardig personeel, dat was echt heel leuk. Ik ben niet op de andere plaatsen in Melbourne geweest. Niet zoveel beren als ik had gehoopt. Ik raad deze plek aan. "

  04-april-2013
 11. S Sidney

  “Very good facilities which are clean and well-maintained. Friendly and helpful staff are welcoming and efficient. Have made several visits and they have all been pleasurable. Would not hesitate to go back.“

  26-Dec-2012
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.8/ 5. Van 67 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een recensie over Wet on Wellington

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Melbourne