WET Spa & Sauna
TravelGay aanbeveling WET Spa & Sauna
Klik om te stemmen
Rating: 2.7/ 5. Van 98 stemmen.
Even geduld aub...

WET Spa & Sauna

22 Jeays St, Brisbane, Australia, 4006  kaart 
Vandaag:  Buddy Friday - twee voor AUD 38

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Grote Gaysauna en cruiseclub in Brisbane. Faciliteiten bij WET Spa & Sauna zijn onder andere een droge sauna en stoombad, plus glorieuze holes, cabines, doolhof en slinger. Er is een lounge, een café met internet en gratis WiFi.

WET heeft een relaxte, vriendelijke sfeer en organiseert wekelijkse evenementen - onze favoriet is 'Handdoekloze dinsdagen'. Er zijn gratis snelle hiv-tests (2-7 uur) - neem uw Medicare-kaart mee.

Kijk op de website van WET voor meer details.

Eigenschappen

bar, internettoegang, stoombad, sauna, doolhof, relaxcabines, donkere kamer, spa, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 27-okt-2020
2.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 98 stemmen


weekdag: 11:00 - 22:00
weekend: 11:00 - 02:00 / 22:00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-beoordelingen Laat beoordeling achter

 1. N Nathan
  Eerste keer

  “Ik denk erover om op vrijdag 26/6/20 rond 1 uur hierheen te gaan. Wat kan ik verwachten dat ik er nog nooit eerder geweest ben, schommel je gewoon op en geef je advies is goed gejuich?

  24-Jun-2020
 2. t tony
  goede avond gehad

  “Vroeg in januari bezocht, drukke avond met veel hete jongens, niet zoveel actie als ik wilde vergeleken met het aantal jongens daar. Vriendelijk personeel, beneden speeltuin is goed opgezet spa, zwembad, sauna, oude porno-tv. maar boven moet worden bijgewerkt, het is een grote saaie ruimte. Nog steeds een goede avond gehad. Zal het opnieuw bezoeken. "

  20-Jan-2020
 3. D Dave
  Helemaal niet slecht

  “Vandaag op bezoek, maandag 13 januari 2021 arriveerde na 2 uur, het personeel was aardig, er waren er twee aan de balie, knappe jongens en vriendelijk. Wat ze nodig hebben, is loonsverhoging en meer glimlachen in hun gezicht. Ik hou wel van loonsverhoging, hihi. Ik bedoel, als je zei dat het personeel onbeleefd is, ben ik het daar helemaal niet mee eens. Leuke sfeer en alle faciliteiten werken goed. Het doolhof is waar alle actie begon. Gemengde bezoekers, lokale en buitenlanders, arbeiders en witte boorden, alle leeftijden en rassen. Grote zitkamer om te ontspannen. Om het allemaal te zeggen, helemaal niet slecht.

  For those new to this area, get off at Bowen Hills train station, from Central Station BNE go to Platform 3 or Platform 4 (train ticket is AUS$4.90 one way). When you exit from Bowen Hills train station, please look for Hudd Street and a shop called I Heart Brownies and look for No 22, Jeays Street that is where WET Spa & Sauna located. Wish you all the best and happy "hunting".“

  13-Jan-2020
 4. R roodborstje
  OK plaats. Vreselijk personeel

  “We bezochten het op vrijdagmiddag en vonden het vrij druk. De man aan de deur liet ons 10 minuten wachten zonder een woord van verontschuldiging. Omdat dit nu de enige sauna in Brisbane is, denk ik dat ze hun klanten zo minachtend kunnen behandelen. Ook de buddy Friday bestaat niet meer. Ik hoop dat ze snel wat concurrentie krijgen, zodat ze hun ideeën verdedigen en mensen met respect behandelen. "

  10-Jan-2020
 5. C Chris
  Op zoek naar plezier

  “Ik ga vandaag 25.6.19. Ik kijk uit naar een handdoekvrije dag. Ben verschillende keren in het verleden geweest en hoopte op leuke en hete tijden. Als je me ziet, pak me dan vast en zeg hallo. "

  24-Jun-2019
 6. J Jake
  Als je in Brisbane bent, de moeite van het bekijken waard.

  “Zeker de toegangsprijs waard - hoewel je soms de persoon die je binnenlaat eraan moet herinneren om een ​​concessionele toegang te vragen, zelfs als het duidelijk is dat je jonger bent dan 25. Dat terzijde. Het is misschien de enige plek in Brisbane om tegelijkertijd te genieten van de faciliteiten: spa, sauna, koud zwembad en de stoomkamer, en daarna een fatsoenlijke aansluiting te krijgen. Als je naar binnen gaat met de enige verwachting om het uit te zweten en het allemaal buiten te laten hangen, dan komt wat er ook komt, en je zult er des te gelukkiger door vertrekken. Ik ga er regelmatig heen, en de netheid is meestal goed.

  Ontspannen sfeer, relatief goedkoop (vergeleken met andere kuuroorden), en het heeft een goede energie. Als de eigenaren overwegen renovaties uit te voeren om het doolhofgebied uit te breiden, om van Wet een goede kanshebber te maken voor de locaties in Sydney en Melbourne, zou ik een hoger bedrag betalen voor de toegangsprijs.

  De enige plek in Brisbane om echt naar toe te gaan, waar je onheil op het terrein kunt uithalen, zonder je verplicht te voelen dat je je aanwezigheid daar moet rechtvaardigen - kan gemakkelijk de avond doorbrengen in de spa en de sauna. "

  15-mrt-2019
 7. S Sivaguru
  Slechtste sauna

  “Mensen komen hier omdat ze geen keus hebben aangezien er niet veel sauna's in Brisbane zijn. Deze sauna wordt gesloten zodra iemand binnenkort iets beters opent. Wachten op die dag. De jongens aan het loket zijn zo onbeleefd en ego. Slechtste sauna en slechtste beheer. "

  11-Aug-2018
 8. M Mike
  Niets speciaals

  “Ik ben een goed bereisde oudere man en dit was mijn eerste keer bij WET. Ik heb Bodyline de afgelopen jaren eerder gebruikt en sorry dat het is gesloten. Ik ging op zondag 12 juni om 30 uur naar Wet en vond daar een paar dozijn jongens, meestal 4+.

  Ik vind het leuk dat alles op één niveau is, maar de plaats ziet er een beetje groezelig en vervallen uit. Het personeel controleert en maakt de hutten regelmatig schoon. De plaats liep de hele middag geleidelijk vol en het was behoorlijk druk tegen de tijd dat ik om 4 uur vertrok. Voor $ 30 voor een concessie-invoer, denk ik niet dat ik terugga. Jammer dat er in Brisbane en Gold Coast zo'n gebrek aan concurrentie is. Het is echt zielig dat dit deel van het land niet beter aansluit bij de Gaygemeenschap. Erg teleurgesteld."

  05-Jun-2018
 9. R Richard
  prettig gevoel

  “Donderdagavond laat was er een gezellige sfeer. Ik moest wachten op personeel, maar praatte ook met vriendelijke mensen die ook wachtten. Met knappe jongere jongens en oudere jongens was er voor elk wat wils. Zal weer gaan.
  (Droge sauna niet warm genoeg) "

  18-mrt-2018
 10. R Beroven
  2018

  "Nu Bodyline is gesloten, is WET drukker en trekt het een gemengd publiek?"

  06-feb-2018
  • V V
   Drukker

   “Het lijkt alsof de sauna drukker is geworden dan voorheen door de sluiting van de andere sauna, waardoor deze sauna de enige optie is.

   Maar als het in de sauna drukker is, betekent dit dat jongens de neiging hebben om veel attitude te hebben, kieskeuriger en niet veel bereid om te spelen, omdat ze hopen dat Mr Perfect arriveert! Daarom veel rondlopen, nat worden, droog worden, keer op keer rondlopen. Als deze jongens perfect zijn, hoef je niet rond te lopen, want anderen zullen proberen verbinding te maken.

   De club was schoon en het personeel werd gecontroleerd en schoongemaakt / opgeruimd. "

   02-mei-2018
   • R Ron
    Ben hier ooit geweest :(

    'Badhuizen lijken vol mannen te zitten die mij perfect zoeken.
    Ik ben op dit moment gewoon op zoek naar de heer voor wat ondeugend plezier.
    Als je perfect wilt, probeer dan eharmony. "

    12-oktober-2020
 11. W Warren
  Slechte smaak, vervallen museum

  “Ik kwam hier zaterdagavond 10-12-2016, de plaats was extreem stil.
  Ik vond de faciliteiten oud die gerepareerd moesten worden en erg vervallen. Vrij armoedig en nogal laat. Het decor is goed om te lachen als je een reis door je herinnering wilt teruggaan naar verloren dagen, toen slechte smaak in zwang was. Verspil geen tijd of geld. Zeer duur voor niets in de aanbieding.
  En als klap op de vuurpijl was ik eerlijk gezegd geschokt toen een kakkerlak over mijn voet liep in het toilet.
  "

  16-Dec-2016
  • B Bruza
   Geweldig plek!

   “Brisbane is een erg kleine stad vergeleken met Sydney, Melbourne en overzeese steden. Een gebrek aan mecenassen is dus gebaseerd op een reden per hoofd van de bevolking. Drukke dagen zijn zondag van ongeveer 2 uur tot sluitingstijd. Dinsdag is een naakte dag, erg druk. Weekdagen rond 12 tot 2 uur is een drukke tijd en later weer na 4 uur. Vrijdag- en zaterdagavond WET is geopend voor ca. 1:XNUMX uur. Brisbane is in vergelijking met andere steden geen feeststad voor laat op de avond. Het personeel gaat regelmatig rond om schoon te maken, maar er is opgemerkt dat de plaats onrein is, niet zo, naar mijn ervaring altijd schoon gehouden en als het personeel op de hoogte wordt gebracht van een probleem tussen hun schoonmaakschema, zal dit snel worden opgelost. "

   07-mei-2017
 12. d Darryn
  Verschrikkelijk smaakloos smakeloos

  'Noem je dat een doolhof? Het is een lus. Bedankt voor de valse advertenties. Het enige dat hier verdwaalt, is het oude
  Heren tanden. De andere jongens hier waren agressief en over het algemeen vol van zichzelf met een slechte houding.
  Er werd geadverteerd dat het altijd druk is op zondag? Nog een totale leugen.
  It was also advertised it won an award? When? 30 Years ago? Probably around the same time any money was spent on maintenance or cleaning. “

  04-oktober-2016
 13. J Jason
  Nooit meer

  “Een heel rustige club, de sauna was niet schoon. Het personeel zou er niets aan doen.
  De plaats is eerder gesloten dan geadverteerd. Ik zal nooit meer terugkomen. "

  27-Jan-2016
 14. R Lijsterbes
  nog steeds goed!

  “Kwam hier zondag 27/12/15 12-3 uur in de verwachting dat het stil zou zijn ... Maar had ik het mis ... Er kwamen nog steeds mensen binnen toen ik wegging. De faciliteiten waren zo schoon als ik hier voor het laatst kwam. En de jongens waren over het algemeen aan de jonge en knappe kant voor een sauna. Zondag na de lunch is een veilige gok voor deze plek. Veel plezier!"

  27-Dec-2015
 15. G George
  een favoriet

  “Ik ben nu zo'n 17 jaar een vaste klant van Wet Spa & Sauna en voor mij is een goede nacht een drukke nacht met actie of een rustige nacht waar ik kan genieten van de faciliteiten na een zware dag. Sommige nachten zijn druk en andere rustig, maar ik heb gemerkt dat het zeldzaam is dat de ene nacht van de week de volgende week hetzelfde zal zijn; dat wil zeggen, als het een drukke, drukke nacht is op een maandag, zal het waarschijnlijk niet hetzelfde zijn op de maandag volgende week. Uit ervaring zijn de drukke en rustige nachten erg willekeurig. Dus mijn tip is: als je een vaste klant bent, ga dan verschillende nachten. Als je nieuw bent bij Wet en het druk wilt hebben, zijn de kansen van maandag tot en met vrijdag groter wanneer mensen klaar zijn met werken tot 8 uur, zaterdag tot laat en zondag. Houd er rekening mee dat hoe drukker het is, hoe minder schoner het zal zijn, omdat het personeelslid er niet is om te kijken hoe iedereen onmiddellijk schoonmaakt, en dat het zwembad in de winter gesloten is omdat het zwembad niet verwarmd is. Het is een gemengd publiek en iedereen is welkom. "

  12-Sep-2015
 16. R straal
  Niemand anders hier gedurende 3 uur

  “I left after 3 hours as I was the only one there. The swimming pool was icy cold. And cold else where. A poor show for the middle of winter. I will never come back here. I had to go back to my hotel room to get a clean shower. Save your money.“

  14-jul-2015
 17. R Lijsterbes
  ernstig! kom hier !

  'Ik denk dat Paul de natte lijn en de lichaamslijn door elkaar heeft gehaald! Was hier zondag 3/5/15 11:40 - 130 uur en met ongeveer 12 mensen begon het net druk te worden toen ik wegging. Meer krap dan bodyline maar zeker beter uitziende jongens. Diverse etniciteit en leeftijden, maar ziet er altijd goed uit en heeft een goed lichaam. Zondagmiddag is absoluut de beste tijd om te komen. "

  03-mei-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 2.7/ 5. Van 98 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een recensie over WET Spa & Sauna

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Brisbane