Gay Missouri

Gay Missouri

De Show-Me State heeft levendige Gaygemeenschappen, als je weet waar je moet kijken

Missouri

Over Missouri

Missouri lijkt misschien een onwaarschijnlijke bestemming voor LHBTQ-reizigers, maar graaf een beetje dieper en je zult diverse, gastvrije steden vinden zoals Kansas City, St. Louis en Columbia. Hoewel de landelijke gebieden conservatief blijven, beschikken deze metropolen over levendige Gaydorpen, clubs, belangengroepen en kunstscènes waar Gayseksuelen zich thuis voelen.

In Kansas City kun je gaan kroegen in de levendige wijk River Market of deelnemen aan Drag Queen Story Hour in de stadsbibliotheek. St. Louis verleidt met trotsparades, queertheater in de wijk Grove en het LGBT History Museum. Outdoortypes kunnen vanuit beide steden naar nabijgelegen staatsparken trekken. Ondertussen combineert Columbia de charme van een kleine stad met de progressieve waarden van College Town, vlakbij de glooiende heuvels van de Ozarks.

Of je nu op zoek bent naar queercultuur, gemeenschap en nachtleven of gewoon een plek om jezelf te zijn te midden van natuurlijke pracht, Show-Me State-steden laten zien dat Missouri een plek heeft voor LGBTQ-reizigers van alle pluimage. Blijf gewoon uit de buurt van de conservatieve, landelijke Bible Belt tussen de metro's.

Nieuws en functies