Gaybars in Dublin

Gaybars in Dublin

It's impossible to truly experience Dublin without a night out at one of Dublin's friendly gay bars.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vandaag:  Thursty donderdagMorgen:  Glitterbom

The George is al 25 jaar de koningin van de Gayscene in Dublin en vermaakt klanten met zijn thema-avonden, internationale gastoptredens en vriendelijke sfeer.

De bar heeft twee dansruimtes tot laat op de avond en een indrukwekkende tuin - perfect voor zomeravonden. De George trekt een relatief jong publiek, en hetero bondgenoten zijn meer dan welkom om mee te feesten.

Functies

bar, muziek, dans, karaoke, live muziek, gogo show, cabaret show

Bijgewerkt: 09 juli 2019

89 South Great Georges St, Dublin

Weekdag: 14:00 - 02:30
Weekend: 14:00 - 02:30 / 01:30

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 70 stemmen Stemmen

De Gay-populaire bar van Dublin (voorheen "The Front Lounge") trekt nog steeds een leuk, gemengd publiek (velen zijn Gay). Street 66 serveert een grote keuze aan bieren, cocktails en andere sterke dranken.

Je zult genieten van de vriendelijke sfeer, het geweldige personeel, live muziek en lekkere drankjes. Gelegen aan Parliament Street, aan de rand van Temple Bar.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 09-sep-2021

33-34 Parliament St, Dublin

Weekdag: 08:30 - 00:30 / 02:30
Weekend: 12:30 - 02:30 / 00:30

3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

The Pennylane, geopend in 2019, is nu al een populaire LGBTQ + -locatie in Dublin. Als de zusterbar van Dublin is populair PantiBar, de eigenaren zijn goed thuis in het runnen van een succesvolle Gaybar.

PantiBar is de belangrijkste feestlocatie in Dublin. Pennylane biedt echter een rustiger alternatief. Het is de perfecte plek voor een slaapmutsje, een date of bijpraten met vrienden. Bekijk het zeker als je in Dublin bent!

Bijgewerkt: 29-aug-2019

Regent House, 2 Strand Street Great, Dublin

Weekdag: ma - do: 5 - 11 uur
Weekend: vr - zo: 5 - 12 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Gelegen aan Smithfield Square, vlakbij de Christ Church Cathedral, is dit de perfecte brunchplek. Oscar's Cafe biedt 7 dagen per week moderne en klassieke Europese gerechten. Als regelmatige supporters van Pride en geweldige gastheren van bodemloze brunches, zul je moeite hebben om een ​​betere Gayvriendelijke brunchplek in Dublin te vinden!

Functies

bodemloze brunches, pride-evenementen, lekker eten

Bijgewerkt: 29-aug-2019

6 Smithfield Square, Dublin

Weekdag: ma - za: 7 - 11 uur
Weekend: zo: 8u - 10u30

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.