Bars · Shreveport

ALLEEN BOiBOX!

BOiBOX ONLiNE!

Locatie

Online EventUnited Kingdom

Oooo FANCY! BOiBOX is nu ONLINE beschikbaar!


We weten hoe verdrietig jullie allemaal waren om de show van vorige maand te missen, dus raad eens? Jij bent niet! Want ook nu kunnen dromen werkelijkheid worden! Ja! En dit komt allemaal neer op JOUW steun. Wij danken iedereen die zo genereus heeft gedoneerd aan onze Go Fund Me en iedereen voor het kopen van uw kaartjes. Jij houdt cabaret in stand en de artiesten gaan aan de slag!

BOiBOX Drag King Cabaret is terug met weer een spannende cabaretshow bestrooid met oogverblindende Drag King-supersterren. King-Size your Drag-ervaring met onze Fanciest, Fanciable, Fierce en Fabulous Drag Kings, met de romigste van de bijgesneden, de meest magnifieke 'mannelijke' wonderen, de Kingliest gekroonde koningen van het Britse King-universum. Dit is de hoeksteen van de Britse King Scene, de wereldberoemde BOiBOX biedt uitverkochte maandelijkse shows die druipen van koninklijke feestvreugde en gesmoord in liefde. Voorbereid, verpakt van prime-cuts en samen gemengd voor uw cabaretconsumptie!

Georganiseerd door het Koninklijk Paar van Drags - Adam All & Apple Derrieres

Met:

Brent zou - Smerig en fantastisch. Hilarisch en getalenteerd

Buitensporige kans - Internationale Cabaret Sensatie en Circusshow Chic!

Mark Anthony - Bekroonde Boylesque Superstar

Mijnheer Cookie - Vers uit de oven, deze King heeft een vleugje flamboyantie

Dit is onze 102e Drag King Show, toegewijd en toegewijd aan de steeds groter wordende, krachtige, evoluerende, revolutionaire Drag King-gemeenschap. Sluit je aan bij de vloedgolf en pak een kaartje en houd de droom levend!

Met uw ticket koopt u een privé YouTube-link naar de show die u op elk gewenst moment kunt bekijken. Tickets zijn te koop tot donderdag 30 april om 6 uur. De voorgestelde kijktijd is op donderdag 30 april om 8 uur, terwijl BOiBOX normaal gesproken zou plaatsvinden, maar het is helemaal aan jou!

*Toegankelijkheid: we hebben geprobeerd deze video zo toegankelijk mogelijk te maken. De video heeft als optie ondertitels die je kunt aanklikken op YouTube. Er is ook een audio-beschreven versie beschikbaar. Als je de audio-beschreven versie wilt, stuur dan een e-mail naar boiboxinfo@gmail.com en we sturen je de link.

Hoe het werkt:

  • Koop a.u.b. het ticket van uw keuze, er zijn verschillende opties aangezien we momenteel allemaal in verschillende financiële omstandigheden verkeren. Zodra je je ticket hebt gekocht, ontvang je een privé YouTube-link naar de show die vooraf is opgenomen en bewerkt tot een glorieuze, volbloedige show van 56 minuten! Elke uitvoering is geselecteerd uit eerdere uitvoeringen die door de artiesten zijn verzonden of speciaal voor de show zijn gemaakt! U kunt het dus op elk moment op uw gemak bekijken en zelfs pauzeren, wat een luxe! En we hebben audiobeschrijving en ondertitelingsopties! De YouTube-link naar de show wordt alleen aan ticketkopers verstrekt op het ticketbevestigingsscherm nadat ze tickets hebben gereserveerd. Deze links zijn te koop tot Donderdag 30 april.

  • We vertrouwen erop dat je je links niet deelt. Stel je voor dat het hetzelfde zou zijn als het delen van Apple's broodje kaas en uien toen ze de tafel verliet en iedereen een hapje liet eten. Begrepen? Goed! Alle opbrengsten gaan naar het behoud BOiBOX en er gaan artiesten heen terwijl alle locaties gesloten zijn.


 

Ticketlink
tarief ALLEEN BOiBOX!

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.