Gay Londen

Gay Londen

Verken gay Londen met onze uitgebreide gids voor de beste gay bars & clubs, gay sauna's, evenementen, cruiseclubs, winkels, fantastische hotels en meer.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel

London

Over ons London

Londen is de thuisbasis van de meest actieve Grindr-gebruikers ter wereld, wat betekent dat als je op zoek bent naar een echte Gaystad, je niet veel beter kunt doen. De actie in Londen gaat verder dan de dating-apps, met de stad met Gayclubs van wereldklasse, een schat aan culturele bezienswaardigheden en een historische theaterscène. 

Dat is geen geheim Soho is de belangrijkste Gaywijk in Londen, en dit omvangrijke en centrale deel van de hoofdstad is bezaaid met fantastische Gayclubs, bars en Gayvriendelijke hotels. Terwijl Soho de thuisbasis is van veel van de meest geliefde LGBTQ+ instellingen van Londen, waaronder G-A-Y @ Heaven, er zijn andere hotspots van queercultuur verspreid over de stad - we houden van Vauxhall en Dalston voor een schaamteloos kampavondje uit. 

De nachtclubs en bars in de gay-hotspots van Oost-Londen, Dalston en Haggerston, zijn beslist scherper dan die in het centrum van Soho. Hier vind je iconische namen zoals Dalston Superstore en Sink The Pink. Als je zin hebt in een minder heftige avond, bezoek dan zeker de Royal Vauxhall Tavern, die de kroon draagt ​​als de oudste Gaybar van Londen. 

Gay Londen - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

London Evenementen

 • Naakte vrienden

  Naked Mates

  Bekijk Meer

  Do, sep 7

 • Moeilijk op verjaardag

  Hard On Birthday

  Bekijk Meer

  za 21 okt

 • img

  Mighty Hoopla 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 1

 • Trots in Londen 2024

  Pride in Londen 2024

  Bekijk Meer

  ma 1 juli

 • img

  UK Black Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zon, augustus 25

London Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Londen van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in London voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel