Gay Londen

Gay Londen

Ontdek gay Londen met onze uitgebreide gids voor de beste gay bars & clubs, gay sauna's, evenementen, cruiseclubs, winkels, fantastische hotels en meer

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

London

Over London

Londen is de thuisbasis van de meest actieve Grindr-gebruikers ter wereld, wat betekent dat als je op zoek bent naar een echte Gaystad, je niet veel beter kunt doen. De actie in Londen gaat verder dan de dating-apps, waarbij de stad beschikt over Gayclubs van wereldklasse, een schat aan culturele bezienswaardigheden en een historische theaterscene in West End.

Dat is geen geheim Soho is de belangrijkste Gaywijk van Londen, en dit omvangrijke en centrale deel van de hoofdstad is bezaaid met fantastische Gayclubs, bars en Gayvriendelijke hotels. Terwijl Soho de thuisbasis is van veel van de meest geliefde LGBTQ+-instellingen van Londen, waaronder G-A-Y @ Heaven, er zijn andere hotspots van queercultuur verspreid over de stad - we houden van Vauxhall en Dalston voor een schaamteloos kampavondje uit. 

De nachtclubs en bars in de gay-hotspots Dalston en Haggerston in Oost-Londen zijn beslist spannender dan die in het centrum van Soho. Hier vind je iconische namen zoals Dalston Superstore. Als je zin hebt in een minder opwindende avond, breng dan zeker een bezoek aan de Royal Vauxhall Tavern, die de kroon draagt ​​als de oudste Gaybar van Londen. 

De scene in Londen draait niet alleen om feesten; het gaat ook over gemeenschap en cultuur. Veel bars en clubs ondersteunen actief LGBTQ+-rechten en bieden veilige ruimtes waar iedereen zich vrijelijk kan uiten. Of je nu op zoek bent naar een wild avondje uit, een stijlvolle avond of een gemeenschapsgerichte ervaring, de Gayscene in Londen heeft iets te bieden.

Londen heeft ook een reeks evenementen, waaronder Pride and Mighty Hoopla, dat hard op weg is een van de meest populaire van de zomer te worden.

Gay Londen - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

London Evenementen

 • As One Festival: Ealing's Walpole Park

  Bekijk Meer

  Sun, Jul 21

 • img

  1 Day Masterclass: Art of Tantric Massage

  Bekijk Meer

  Sun, Jul 28

 • img

  UK Black Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zon, augustus 11

 • img

  Tantra Love Festival

  Bekijk Meer

  Zat, augustus 24

 • img

  Bi Pride UK 2024

  Bekijk Meer

  Zat, augustus 31

 • img

  Tantra Weekend: Spiritual Dimensions of Orgasm

  Bekijk Meer

  za 23 nov

 • img

  Mighty Hoopla 2025

  Bekijk Meer

  Zat 31 mei

London Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Londen van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in London voor uw reisHaal je gids