Gay Londen shows

Gay Londen Theater

Londen herbergt een ongeëvenaarde theaterscene. Het is de thuisbasis van Shakespeare en Andrew Lloyd Webber, lieverd! Bekijk deze gay West End-shows

The Big Queer Poetry Show 2023
Locatie Icoon

Peckham Levels, 95A Rye Ln, Londen, Engeland SE15 4BP, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

De grote queer poëzieshow is terug en belooft een avond vol diverse poëzie uit een line-up van 14 getalenteerde LGBTQIA-dichters ter ondersteuning van Stonewall Housing.

Het evenement, georganiseerd door Char Bailey en Em Hunter, zal de stemmen van opkomende en gevestigde LGBTQIA-dichters vieren. Het doel is om diverse perspectieven te versterken en licht te werpen op de ondervertegenwoordiging van LGBTQIA-artiesten. Dit hoogtepunt van kunstenaarschap en activisme zal ook een Big Queer After Party hebben en verloten met spannende prijzen voor het oprapen!

100% van de opbrengst van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan Stonewall Housing, een organisatie die LGBTQIA-personen ondersteunt die dakloos zijn.

Voordelen:
gesproken woord
Fondsenwervers
live vermaak

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Cabaret Musical
Locatie Icoon

Playhouse Theatre, Northumberland Ave, Londen, Engeland WC2N 5DG, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Een van de meest succesvolle musicals aller tijden, cabaret is voor een beperkt seizoen teruggekeerd naar het Londense West End!

Geregisseerd door Olivier Award-winnende regisseur Rebecca Frecknell (Een tram met de naam Desire, Summer & Smoke), de musicalsterren Maude Apatow (Euforie) als Sally Bowles, Mason Alexander Park (The Sandman) als The Emcee en Nathan Ives-Moiba (Roadkill) als Cliff Bradshaw tot 23 september. Dan, Rebecca Lucy Taylor en Jake Shears (Scissor Sisters) nemen het over als respectievelijk Sally Bowles en The Emcee, waarbij Nathan Ives-Moiba zijn rol als Cliff Bradshaw opnieuw vertolkt van 25 september 2023 tot 20 januari 2024.

Deze nieuwe West End-productie bevat de nummers Wilkommen, Don't Tell Mama, Mein Herr, Misschien deze keer, Geld en het titelnummer cabaret – met de beroemde Kit Kat Club in Berlijn tot leven gebracht door de transformatie van het Playhouse Theatre in Londen. Koop vandaag nog je tickets!

Voordelen:
Theater
musical
cabaret

Zon: Gesloten

Laatst geupdate op: 11-april-2024

A Strange Loop
Locatie Icoon

Barbican Theatre, Silk St, Londen, Engeland EC2Y 8DS, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Michael R Jackson's Pulitzer Prize voor Drama-winnende musical, Een vreemde lus, gaat deze zomer in première in Londen. 

Geregisseerd door Stephen Bracket (meer chill zijn), Een vreemde lus sterren Kyle Birch (The Color Purple) als Usher en vertelt een actueel verhaal over een jonge artiest die in oorlog is met zijn demonen. Deze eigenzinnige en komisch vermakelijke metafictionele musical behandelt identiteit, ras en seksualiteit op de melodie van springerige Broadway-beats en snijdende teksten.

Een vreemde lus speelt nu in een strikt beperkt seizoen van 12 weken in de Barbican tot 9 september 2023. Koop vandaag nog je tickets.

Zon: Gesloten

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Dumbledore is So Gay
Locatie Icoon

Southwark Playhouse, 77-85 Newington Causeway, Londen, Engeland SE1 6DS, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Komt naar Southwark Playhouse Borough, Perkamentus is zo Gay is een coming-out en coming-of-age-verhaal dat zich afspeelt in de vroege jaren 2000, met een hoofdpersoon die het leven een beetje magischer wil maken.

Dit door nostalgie gevoede eerbetoon aan Harry Potter sterren Alex Britt (Zwarte Spiegel, Eastenders) als Jack, een jonge man die verliefd is op zijn beste vriend Ollie, gespeeld door Martin Sarreal (Tammy Faye, Corrina Corrina). 

Je kunt vangen Perkamentus is zo Gay in Southwark Playhouse Borough van 16 augustus tot 23 september 2023.

Voordelen:
Komedie
live vermaak

Zon: Gesloten

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

La Cage aux Folles
Locatie Icoon

Regent's Park Open Air Theatre, Inner Circle, Londen, Engeland NW1 4NU, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Gebaseerd op het toneelstuk van Jean Poiret, La Cages aux Folles is een door Timothy Sheader geregisseerde musical boordevol duizelingwekkende nummers, waaronder "I Am What I Am" en "The Best of Times".

De show heeft een fantastische cast, waaronder Carl Mullaney (Chicago, Les Miserables) als Albin en Billy Carter (Een maan voor de misbetten) als Georges. Ze krijgen gezelschap van Debbie Kurup (De Cher Show) als Jacqueline, John Owen-Jones (The Great British Bake Off Musical, Les Misérables) als Edward Dindon, Ben Culleton als Jean-Michel en Sophie Pourret als Anne.

La Cages aux Folles volgt het verhaal van drag-nachtclubmanager Georges en zijn partner, Albin, die optreden als Zaza, de hoofdattractie van de nachtclub. hun leven wordt in chaos gegooid wanneer Georges 'zoon, Jean-Michel, aankondigt dat hij van plan is te trouwen met Anne, wiens vader het onverdraagzame hoofd is van de anti-drag Tradition, Family and Morality Party.

Vanwege de populaire vraag, La Cages aux Folles is te zien in The Regent's Park Open Air Theatre tot 23 september 2023.

Voordelen:
musical
Theater
gay theater
live vermaak

Zon: Gesloten

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Myra DuBois: Be Well
Locatie Icoon

Peacock Theatre, Portugal St, Londen, Engeland WC2B 6LH, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Dragicoon Myra DuBois, bekend om haar scherpzinnige en bijtende komedie, komt in september naar het Peacock Theatre in Londen als onderdeel van haar Be Well UK-tournee!

Myra DuBois roept de kansarmen, onderdrukten en getiranniseerden van de wereld op met haar manifest voor geestelijke gezondheid: AdMyrism! Mis de kans niet om haar oproep te beantwoorden. Mijn DuBois: Het ga je goed speelt van 13 t/m 16 september 2023 in het Peacock Theatre.

Voordelen:
Komedie
live vermaak

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

The Way Old Friends Do @ The Criterion Theatre
Locatie Icoon

Criterion Theatre, 2 Jermyn St., Londen, Engeland W1J 9HP, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Speelt zich af in 1988, Zoals oude vrienden dat doen is een nieuwe komedie van Ian Hallard over twee vrienden die aarzelend voor elkaar uitkomen: de een als Gay en de ander als ABBA-fan. Bijna 30 jaar later verzoenen ze zich tijdens een toevallige ontmoeting en besluiten ze om 's werelds eerste ABBA-tributeband op te richten - in drag!

Dit oprechte en hilarische verhaal zal iedereen aanspreken die begrijpt hoe het voelt om fan te zijn: van ABBA of wie dan ook. Geregisseerd door Mark Gatiss, Zoals oude vrienden dat doen is in een strikt beperkt seizoen van 4 weken in het Criterion Theatre, van 17 augustus tot 9 september. Koop vandaag nog je tickets!

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Beautiful Thing
Locatie Icoon

Theatre Royal Stratford East, Gerry Raffles Sq, Londen, Engeland E15 1BN, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Om de 30e verjaardag van Jonathan Harvey's ontroerende coming-of-age liefdesverhaal te vieren, Een mooi ding is deze zomer te zien in het Theatre Royal Stratford East.

Deze revival, geregisseerd door Anthony Simpson-Pike, speelt Raphael Akuwudike als Ste en Joshua Asaré als Jamie, twee tienerjongens die hun toevlucht bij elkaar zoeken en onderweg hun gevoelens en seksualiteit verkennen. De geweldige cast bestaat ook uit Trieve Blackwood-Cambridge als Tony, Shvorne Marks als Sandra en Scarlett Rayner als Leah.

Je kunt A vangen Mooi ding in het Theatre Royal Stratford East van 8 september tot 7 oktober 2023.

Voordelen:
gay theater
Theater
live vermaak

Zon: Gesloten

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Tim Fraser's Candy
Locatie Icoon

Park Theatre, Clifton Terrace, Londen, Engeland N4 3JP, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Gesprekken openen over identiteitscrisis en seksualiteit verkennen in een wereld die wordt verteerd door giftige mannelijkheid, Snoep is het debuutstuk van Tim Fraser dat het midden houdt tussen komedie en pathos.

De show wordt alleen uitgevoerd door Michael Waller als Will, die worstelt met zijn nieuwe gevoelens wanneer hij voor het eerst de verleidelijke zangeres Candy ontmoet (die toevallig zijn partner is, maar dan in travestie), en wat ze zouden kunnen betekenen. Snoep gaat op 22 augustus 2023 in Londen in première in het Park Theatre na een hit op het Edinburgh Festival Fringe in 2022.

Zon: Gesloten

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Strangers in Between 2023
Locatie Icoon

146 Camberwell New Road, Lambeth, Londen, SE5 0RR, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Tommy Murphys Vreemdelingen ertussen, die in 2016 in het Verenigd Koninkrijk in première ging, komt voor een beperkt seizoen terug naar Londen in het Golden Goose Theatre.

Deze revival van het klassieke Australische drama kijkt naar de hoogte- en dieptepunten van het opgroeien als Gay in het moderne Australië. Adam Spreadbury-Maher regisseert het stuk, waarin de Australische duikkampioen Matthew Mitcham speelt samen met Stephen Connery-Brown en Alex Ansdell.

Vreemdelingen ertussen loopt van 19 september t/m 7 oktober 2023 in het Golden Goose Theater.

Voordelen:
Theater
gay theater
live vermaak

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Glow Up Live! @ Londen Palladium
Locatie Icoon

The Londen Palladium, 1-4 Argyll St, Londen, Engeland W1F 7TG, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Het populaire tv-programma Glow Up: de volgende make-upster van Groot-Brittannië zal in oktober 2023 zijn volledige live podiumversie hebben in het Londen Palladium!

Live oplichten! zal worden gepresenteerd door de iconische juryleden van de show, Dominic Skinner en Val Garland. Tijdens de live stage show zullen acht gerenommeerde visagisten uit alle voorgaande series het tegen elkaar opnemen om de publieksstemming in het legendarische Londen Palladium. Het bevat ook belangrijke elementen van de tv-versie, waaronder live tutorials van winnaars van afgelopen seizoen en favorieten van fans.

Live oplichten! speelt van 15 t/m 16 oktober 2023 in het Londen Palladium.

Voordelen:
make-up
Theater
live vermaak

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Everybody's Talking About Jamie
Locatie Icoon

Peacock Theatre, Portugal St, Londen, Engeland WC2B 6LH, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart

Na een driejarig verblijf in West End, een uitverkochte tournee door het Verenigd Koninkrijk en Ierland en een bekroonde verfilming, Iedereen heeft het over Jamie zal in 2024 terug zijn in het Londense West End!

Deze meermaals bekroonde musical, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, volgt Jamie New, een zestienjarige die er niet helemaal bij past, doodsbang is voor de toekomst en een sensatie gaat worden.

De musicalsterren Ivano Turco (Sta op, sta op!, Assepoester) als Jamie New, Rebecca McKinnis (Beste Evan Hansen) als Margaret New, Shobna Gulati (De opkomst en ondergang van Little VoiceCoronation Street) als Ray, Talia Palamathanan (Iedereen heeft het over Jamie film) als Pritti en John Partridge (Eastenders) als Hugo/Loco Chanelle.

Het bevat ook een originele score van aanstekelijke popmelodieën van lead singer-songwriter van The Feeling, Dan Gillespie Sells en schrijver Tom MacRae. Iedereen heeft het over Jamie keert terug naar West End's Peacock Theatre als onderdeel van de Britse tournee van 8 februari tot 23 maart 2024. Verzeker je tickets vandaag nog!

Voordelen:
musical
gay theater
live vermaak

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel