beste Gaybars in Soho

De beste Gaybars in Soho

Bekijk onze gids voor de beste Gaybars van Soho

Soho heeft enkele van de beste gaybars in Londen en is de grootste gaybourhood van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt in het hart van Londen, genesteld tussen Mayfair en Covent Garden. In het centrum van Soho vind je Soho Square: in de zomer een fijne plek om te zitten en een drankje te doen. Soho Square werd in 1661 gesticht om het herstel van de monarchie te markeren. Op het plein staat nog steeds een standbeeld van Charles II. Tegenwoordig is het meer een kruispunt tussen verschillende staten van overdaad met Oxford Street in het noorden, ideaal om te winkelen, en de seksshops en bars van Soho in het westen en zuiden voor een flinke dosis hedonisme.

Rondom Soho Square vind je veel van de beroemdste Gaybars van Londen. Dit deel van de stad is lange tijd een toevluchtsoord geweest voor Gay's en bohemiens. In de naoorlogse periode zat het vol met bordelen, ondergrondse drinkgelegenheden, cruisegebieden en Gaybars. Soho was een synoniem voor zonde. Bars als de Colony Room werden legendarisch. Je loopt een vuile trap af en vindt opvallende groene muren, diverse wino's en de woeste figuren van Muriel Belcher of Ian Board, de meest onbeschofte tollenaars in Londen. Het was het soort plek waar je Francis Bacon voor iedereen een drankje zag kopen. Het was bekend dat Peter O'Toole langskwam. Als je saai bleek te zijn, overlaadde Ian Board je met beledigingen en weigerde hij je van dienst te zijn.

Toen de Kolonie in 2008 de deuren sloot, betekende dat het einde van een tijdperk. Een nieuwe Soho was in opkomst. Rijker, minder bohemien maar nog steeds erg Gay. Het Soho van vandaag is misschien minder baldadig, maar het behoudt nog steeds zijn anarchistische geest. Het is de plek om naartoe te gaan als je wilt feesten in het centrum van Londen. Je zou moeten beginnen door met je spullen door de wereldberoemde Old Compton Street te lopen - je zult zeker een paar ogen van mensen krijgen zoals jij!

Op zoek naar de beste Gaybars in Soho? Zoek niet verder.

Yard Bar

De tuin

The Yard is misschien wel onze favoriete Gaybar in Soho. Het bevindt zich aan Rupert Street. De ingang is iets minder opvallend dan sommige andere Gaybars in Soho. Een bescheiden zwart bord leidt je naar de binnenplaats. Tijdens de zomermaanden zit het terras altijd vol. De klanten zijn over het algemeen goed gekleed; er is genoeg eye-candy in dit etablissement. Er is geen leeftijdsdiscriminatie, dus je ziet discodolly's van in de twintig en discopapa's van vijftigers. Er is beneden een bar en boven ook een bar met een klein terras.

Het is een geweldige plek om een ​​Gay-avondje uit in Soho te beginnen of eindigen. Je kunt naar The Yard komen om met vrienden te kletsen - de muziek staat niet zo hard dat je elkaar niet kunt horen, zoals in sommige bars! Het is ook een goede plek om een ​​eerste date mee te nemen, bij voorkeur voordat het te druk wordt. Stel dat je date een teleurstelling is, je zou de weg naar toe kunnen gaan Zweetbak sauna. Maar wat als jouw date ook hetzelfde idee had en jullie elkaar tegenkwamen? Dat zou lastig zijn.

Ga naar The Yard

G-A-Y Bar

G-A-Y Bar

G-A-Y is een begrip in zowel Londen als Manchester. Het is gelegen aan Old Compton Street - je kunt het niet missen. Het felroze bord prijkt op de deur en het personeel staat vaak buiten om je naar binnen te lokken met drankbonnetjes en polsbandjes. Binnen zie je op elke muur muziekvideo's. Verwacht camppophits. G-A-Y Bar heeft de neiging een jonger publiek aan te trekken. Het heeft ook enkele van de grootste sterren uit de muziekwereld aangetrokken: het is een van de weinige kleine locaties waar intieme optredens plaatsvinden van megasterren als Lady Gaga en Madonna.

De G-A-Y merk is het meest herkenbare van alle Gaybars in het VK.

gaan naar G-A-Y Bar

DORP Soho

DORP Soho

 

VILLAGE is een hoofdbestanddeel van de Gayscene in Soho en bestaat al sinds 1991. Sindsdien is het een grote aantrekkingskracht voor de slimme jonge dingen van Soho. Het is aan de overkant van de weg De tuin, dus ideaal voor barhoppen. VILLAGE Soho biedt onderdak aan enkele van de beste go-go-dansers van Londen. Het is een vrij intieme ruimte, dus het kan voorkomen dat je mensen tegen het lijf loopt, vooral tijdens het happy hour.

Het is zeven dagen per week geopend van 4 uur tot laat.

Ga naar VILLAGE SOHO

Ze

Ze Soho

She Soho is de enige toegewijde lesbische bar in Soho. Het bevindt zich op Old Compton, midden in het hart van de actie. She Soho is een bar en neemt naarmate de avond vordert de vorm aan van een club. De beste dames van de Londense nacht gaan de dansvloer op en het feest barst los. Ze organiseert ook stand-up comedy-avonden, cabaretevenementen en drag king-avonden zoals "fancy a femme?" Ik denk dat we dat allemaal doen! Ze wordt volledig bemand door vrouwen. Mogen mannen binnenkomen? Ja, mannelijke bondgenoten kunnen meedoen, zolang ze worden vergezeld door vrouwen.

Het is jammer dat Londen niet meer lesbische bars heeft. Maar totdat het zover is, is She Soho meer dan genoeg voor een geweldig avondje uit.

Ga naar She Soho

Vrijheidsbar Soho

Vrijheidsbar Soho

Een stijlvolle cocktailbar in het hart van gay Soho, dit is een goede keuze als je op zoek bent naar een iets verfijnder avondje uit. Misschien breng je de wereld in orde met een paar vrienden boven een paar kosmopolieten. Stel dat de stemming je meeneemt en je zin hebt om een ​​minder gesofisticeerd stadium van de avond binnen te gaan, dan zijn de mogelijkheden vrij eindeloos. Dat is zo geweldig aan Soho: je gaat in een oogwenk van classy naar trashy en weer terug. Soho is de thuisbasis van talloze bars, clubs en restaurants.

Freedom Bar Soho is populair bij West End Performers. De sfeer is passend theatraal en de cocktails zijn erg bougie.

Ga naar Freedom Bar Soho

KU BAR

KU-balk

Oké, dus misschien spelen we een beetje vals! KU Bar ligt aan de overkant van de straat in Chinatown, maar eerlijk gezegd is het letterlijk vijf minuten lopen van Soho. Dit is ongetwijfeld een van de beste Gaybars en Gayclubs in Londen. De bar is een goede plek om te bezoeken voor een vroeg drankje voordat je naar de bars in de buurt van Old Compton Street gaat, of nadat je even hebt bijgepraat met je vrienden en klaar bent om te dansen. De barmannen zijn waanzinnig knap en vaak zonder shirt. Ga naar beneden naar de KU Club als je klaar bent om te feesten. Stel dat je single bent en zin hebt om te spelen, dan dwalen ogen hier vaak rond - zeg maar.

In onze uitgebreide ervaring komen veel van de beste Gay-avonden in Soho tot een bevredigende conclusie bij KU Club.

Ga naar KU Bar

Omstreeks Soho

Omstreeks Soho

Circa heeft zichzelf de afgelopen tien jaar gevestigd als een van de beste Gaybars van Soho. Het trekt vooral goed geklede twintigers en dertigers. In het weekend kan het vol raken en is het een vrij kleine ruimte. Circa is zeven dagen per week geopend tot 20 uur. Met andere woorden, het sluit wanneer de clubs interessant beginnen te worden. Het barpersoneel is erg prettig voor de ogen.

U kunt ook buiten op het terras zitten en mensen kijken. Soho is overigens een van de beste plekken op aarde om mensen te kijken.

Ga naar Circa Soho

Vrijheidsbalk

Rupert Street

Gelegen aan Rupert Street, is dit een van de meest levendige Gaybars in Soho. De barmannen dragen meestal hesjes en trekken nogal wat aandacht. 's Avonds is het altijd vol, maar overdag kan het rustiger zijn. Rupert Steet is ook een goede keuze voor cocktails vóór een theatervoorstelling. Happy hour loopt van 12 tot 8 uur - dat zijn dus acht happy hours op rij.

Ga naar Rupert Street

Vriendelijk

Friendly Society

Een van onze favoriete Gaybars in Soho, het is zeker een bezoek waard als je hem kunt vinden! Friendly Society is een kelderbar. Soho was ooit de thuisbasis van kelderbars, waarvan er vele moreel twijfelachtig waren. Toen de licentiewetten strenger waren, moesten bars eerder sluiten. Sommige drinkgelegenheden in Soho werden 'ledenclubs' in plaats van cafés. Ze mochten later open blijven - velen van hen waren kelderbars. Uit het oog, uit het hart, zie je. Het Soho van vandaag is heel anders. The Friendly Society is chic en een magneet voor goedgeklede mensen. Het is een geweldige keuze voor een gay-avondje uit in Soho.

Ga naar Friendly Society

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Londen

Bekijk een selectie van tours in Londen van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

De beste ervaringen in London voor uw reisHaal je gids