Londen Gay Guesthouses & B&B's

Londen Gay Guesthouses & B&B's

Hier is onze selectie van de beste Gayvriendelijke boetiekbed & breakfasts, pensions en herbergen die Londen te bieden heeft

Londen Gay Guesthouses & B&B's

The Brownswood
Locatie Icoon

271 groene rijstroken, Finsbury Park, London, United Kingdom

Toon op kaart
4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

eigenaar beschrijving:The Brownswood is een chique B&B in Hackney naast een traditionele pub. Het is goed gelegen - u heeft gemakkelijk toegang tot Hackney, Islington en het centrum van Londen. De be & be is geopend in 2019, dus het is nieuw en in goede staat.

De kamers zijn verzorgd en ademen moderne elegantie uit. De kleuren zijn licht en luchtig en de kamers zijn voor Londense begrippen ruim. Dit is een ideale keuze als je op zoek bent naar een luxere B&B voor je verblijf in de grote stad.
Voordelen:
Bar
breakfast
Garden
Restaurant
terras

Laatst geupdate op: 27-oktober-2023

Camden Town House
Locatie Icoon

Rochesterplein 15, London, United Kingdom

Toon op kaart
Ruime, goed ingerichte kamers zijn beschikbaar in deze B&B in de immens populaire wijk Camden. Vanaf metrostation Camden is het gemakkelijk om door Londen te reizen. Er zijn tal van bars en restaurants in de omgeving. U kunt ook gaan picknicken op Primrose Hill en lonken naar een van de duurste onroerend goed van Londen.

Camden Town House heeft een gedeelde badkamer. De gastheer is erg behulpzaam. U hebt ook toegang tot keukenfaciliteiten - u hoeft niet de hele tijd uit eten te gaan in een zeer dure stad.
Voordelen:
Keuken

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.