London

Trots in Londen 2024

Pride in Londen 2024

29 juni 2024 - 30 juni 2024

Locatie

Trafalgar Square Trafalgar Square, Trafalgar Sq, Londen, Engeland WC2N 5DP, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Markeer je agenda voor Pride in Londen 2024!

Pride in Londen 2024 vindt plaats op zaterdag 29 juni, dus begin met het plannen van uw reis om deel te nemen aan de festiviteiten. De levendige parade slingert door het hart van de stad, beginnend bij Oxford Circus en eindigend in Whitehall, langs beroemde bezienswaardigheden zoals Trafalgar Square.

Geen kaartjes nodig om aanwezig te zijn!

Het beste van Pride in Londen is dat er geen tickets of registratie vereist zijn om de festiviteiten bij te wonen. Kom gewoon langs en geniet van de elektrische sfeer terwijl demonstranten de straten vullen en met regenboogvlaggen zwaaien. Als je wilt, kun je zelfs meedoen aan de optocht!

Volg de populaire paraderoute

De parade begint bovenaan Regent Street en passeert belangrijke kruispunten bij Oxford Circus, Piccadilly Circus en Trafalgar Square op weg naar Whitehall. Zoek ergens langs de route een goede plek uit om de demonstranten aan te moedigen en van de vreugdevolle energie te genieten.

Een week vol feesten, optredens en meer

Terwijl de parade het middelpunt is, vinden Pride-evenementen de hele week door in Londen plaats. Mis de concerten op Trafalgar Square, de nachtlevenevenementen in lokale Gaybars en -clubs en gemeenschapsbijeenkomsten ter ere van de LGBTQ-cultuur niet.

Blijf in het hart van de actie

Om het meeste uit Londen Pride 2024 te halen, boekt u een kamer in een van de Gayvriendelijke hotels vlakbij de paraderoute of in de wijk Soho. Met comfortabele accommodatie en gemakkelijke toegang tot alle festiviteiten, bent u klaar voor een onvergetelijke Pride-ervaring. Bekijk onze lijst met tophotels in Londen voor Gayreizigers tijdens Pride in Londen 2024.

tarief Trots in Londen 2024
M
Mohammad sueb Al

19-Jan-2019

MR

IK VIND HET HEEL VEEL LEUK.

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.