1-daagse Masterclass: Kunst van tantrische massage

1-daagse Masterclass: Kunst van tantrische massage

1 Day Masterclass: Art of Tantric Massage

28 juli 2024

Locatie

Finsbury Park, N4 3HR, Islington, London, United Kingdom

Tijdens deze praktijkgerichte dag ontvang en geef je verschillende aspecten van Tantrische Massage, waaronder het verkennen van het extatische lichaam, body-to-body massage, pikmassagetechnieken, de clench and hold-methode, externe anale massagetechnieken en de ongelooflijke kracht om multi-orgastische energie op te bouwen. Bereid je voor op een dag vol aanraking, liefde en belichaamde erotische verbinding terwijl je leert hoe je fysiek genot kunt omzetten in een werkelijk spirituele ervaring. Mis deze kans niet om van Jason Tantra te leren en uw tantrische massagevaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ga met ons mee voor een leuke en transformerende dag die je doet verlangen naar meer.
 
  • Ben je geïnteresseerd in het leren van de kunst van tantrische massage en wil je anderen een verbluffende ervaring geven?
  • Wil je je vaardigheden verbeteren en nieuwe trucs en ideeën leren op het gebied van tantrische massage?
  • Bent u een massageliefhebber of professional en wilt u uw kennis en technieken uitbreiden?
  • Staat u open voor praktische praktijksessies waarin u verschillende aspecten van tantrische massage ontvangt en geeft?
  • Ben je nieuwsgierig naar het verkennen van het extatische lichaam, body-to-body massage en andere geavanceerde technieken zoals de clench and hold-methode of externe anale massage?
  • Wil je leren hoe je multi-orgastische energie kunt opbouwen en omzetten in een spirituele ervaring?
tarief 1-daagse Masterclass: Kunst van tantrische massage

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.