Maspalomas Fetisj Pride 2024

Maspalomas Fetisj Pride 2024

Maspalomas Fetish Pride 2024

5 oktober 2024 - 15 oktober 2024

Locatie

Yumbo Center Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanje

Fetisjfantasieën op de Canarische Eilanden: Maspalomas Fetish Pride 2024

Ontsnap naar de zon, de zee en het zand van Maspalomas, Gran Canaria, voor een sensuele viering van de fetisjcultuur tijdens de jaarlijkse Maspalomas Fetish Pride. Dit provocerende trotsfestival wordt ieder jaar in oktober gehouden en nodigt je uit om je wildste fantasieën te ontdekken, omringd door gelijkgestemde fetisjliefhebbers van over de hele wereld.

Ooit bekend als Fetish Week, werd het evenement in 2022 omgedoopt tot Fetish Pride om meer inclusief te zijn. Maspalomas staat bekend om zijn stranden waar kleding optioneel is, het bruisende Gay-uitgaansleven en de stomende cruiseclubs - de perfecte achtergrond voor deze speeltuin voor volwassenen aan zee.

De festiviteiten beginnen op 5 oktober 2024 en duren 10 hedonistische dagen en nachten. Luier overdag op het strand en laat in het donker je innerlijke kinkster los op fetisjfeesten, zwembadbashes en nachtclubevenementen. Sexy thema-avonden, ordinaire optredens en rommelige schuimfeesten maken dit tot een trotsfestival als geen ander.

Hoogtepunt is de verkiezing van Mr Fetish Gran Canaria 2024 - wie wordt dit jaar gekroond tot de populairste fetish stud op het eiland?

Boek een verblijf in Gayvriendelijke resorts in de buurt van het Yumbo Center, zoals Hotel Riu Papayas of Vital Suites, zodat u op een steenworp afstand van alle actie bent. Maak je klaar voor zon, zee, zand en zonde tijdens Maspalomas Fetish Pride 2024!

Ontdek de cruiseclubs van Gran Canarias!

TG wit logoBoek een hotel voor dit evenement
tarief Maspalomas Fetisj Pride 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.