Gay Gran Canaria · Sportscholen

Gay Gran Canaria · Sportscholen

Wil je wat gewichtheffen op Gran Canaria? Als uw hotel geen eigen fitnessruimte heeft, zijn hier de plekken om naartoe te gaan.

Gay Gran Canaria · Sportscholen

Ozone Boutique Gym
Locatie Icoon

Gran Canaria, Spanje

Toon op kaart
4.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Upscale en een duurdere optie. De faciliteiten van de Ozone Boutique Gym zijn geüpdatet met de nieuwste trainingsapparatuur en tal van losse gewichten.

De lessen (Body Pump, Body Power, Pilates, etc.) worden de hele dag gegeven; Spinninglessen worden een paar keer per dag aangeboden. Er is een grote kamer met swiss balls, kettlebells, oefenbanden en bars voor stretching, crunches, warming-up, etc.

De fitnessruimte beschikt over een verwarmd zwembad op de bovenverdieping, twee jacuzzi's, luchtbedden, hydromassagejets en een groot zonnedek. Er is ook een stoombad en een droge sauna.

Dagkaart is inclusief gebruik van alle faciliteiten en lessen. Gelegen in het Holiday World Complex, ongeveer 2 km van het Yumbo Center.
Voordelen:
Fitnessruimte
Jacuzzi / warm zwembad
Sauna
Stoombad
zonneterras
Zwembad

Weekdag: 08:00-22:30

Weekend: 10:00-18:00 / 14:00

Laatst geupdate op: 7-Dec-2023

Biceps Gym
Locatie Icoon

Avenida de Tirajana 19, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanje

Toon op kaart
2.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 14 stemmen

Gay-populaire sportschool op Gran Canaria, gelegen op slechts 5 minuten lopen van het Yumbo Center. Biceps Gym heeft losse gewichten, cardio-apparatuur, draai- en vibratiemachines.

Sportevenementen worden live uitgezonden op breedbeeld-tv's met meerdere kanalen. Lidmaatschap op korte termijn mogelijk.

Voordelen:
Fitnessruimte

Weekdag: 10:00 - 22:00

Weekend: za 14:00 - 21:00; zo 17:00 - 21:00

Laatst geupdate op: 29-Jan-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.