Salvation Star's Boogie Nights @ THEORIE

Salvation Star's Boogie Nights @ THEORIE

Salvation Star's Boogie Nights @ THEORY

Locatie

THEORIE Eenheid C, Trade World, Kamla Mills, Lower Parel, Mumbai, India

Zoals beloofd, blijven de vieringen van het 10-jarig jubileum van Salvation Star hete nieuwe locaties opleveren. De eerste "Boogie Night" van 2018 vindt plaats in deze superchique hotspot in Kamala Mills / South Mumbai, die voor het eerst zijn deuren opent voor de gemeenschap.

Tijdens de kenmerkende clubavond wordt ook de toetreding van India tot Mr Gay World International en MGWI's India Brand Ambassador gevierd - Sushant Divgikr heeft een verrassing voor je in petto!

En als een speciaal gebaar namens de gemeenschap, zal Salvation Star een deel van de opbrengst van de nacht doneren aan MGWI. Dus kom en steun onze eigen Mr Gay World International-deelnemer die zal deelnemen aan de finale in Zuid-Afrika in mei 2018 en wens hem het beste op het superchique feest bij THEORY!

Toegang + dek Rs 800 / - aan de deur / (ALLEEN geaccepteerd in CONTANT GELD) om de kosten te dekken en te betalen aan de bar voor extra aankopen (KAARTEN & CONTANT GELD geaccepteerd) met een aantal geweldige aanbiedingen voor hun eten & drinken menu's gedurende de nacht, plus de kenmerkende Salvation Star-muziek.

Clubregels zijn van toepassing. Recht op toelating is voorbehouden. Vragen en registraties op Salitionmumbai@gmail.com
tarief Salvation Star's Boogie Nights @ THEORIE

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.