Sao Paulo Trans Pride

Trans Pride March 2024 van Sao Paulo: paraderoute en meer

2024 Trans Pride March of Sao Paulo: parade route & more

31 mei 2024

Locatie

São Paulo, São Paulo, Brazilië, Sao Paulo, Brazilië

Sao Paulo Trans Pride

De 7e Trans Pride March van São Paulo (Marcha do Orgulho Trans da Cidade de Sao Paulo), gepland voor 31 mei 2024, is een belangrijke gebeurtenis die de voortdurende strijd markeert voor zichtbaarheid en rechten van de transgemeenschap in de grootste stad van Latijns-Amerika. Dit evenement is niet alleen een baken van hoop, maar belicht ook de uitdagingen en vooruitgang van transgender, transseksuelen, travestieten en niet-binaire individuen in Brazilië.

Evenementenplanning:

Concentratie bij Largo do Arouche (11 - 4 uur): Deelnemers aan de Trans Pride-mars hebben een hele dag de tijd om zich te verzamelen in Largo do Arouche.

Mars naar het centrum van São Paulo (4 - 6 uur): Vanuit Largo do Arouche gaat de mars door het hart van São Paulo, wat een krachtig vertoon van de kracht en veerkracht van de gemeenschap demonstreert.

Marcheer terug naar Largo do Arouche (6 - 9 uur): De mars culmineert in Largo do Arouche en verschillende circuitfeesten op Gayvriendelijke locaties in de stad.

Accommodaties voor São Paulo Trans Pride

Bezoek je Sao Paulo voor de Trans Pride March 2024? Bekijk onze zorgvuldig samengestelde selectie van Gayvriendelijke hotels in Sao Paulo en boek nu uw verblijf!

 

TG wit logoBezoek Website
tarief Trans Pride March 2024 van Sao Paulo: paraderoute en meer

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel