Gay Kaart van Amsterdam

Gay Kaart van Amsterdam

Onze interactieve Gaykaart van Amsterdam. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Al de rest

Locatie Type Icoon
Shop

Locatie Type Icoon
Massage

Locatie Type Icoon
Bars lesbisch

Locatie Type Icoon
Zichtbaar

Locatie Type Icoon
Restaurant

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

W Hotel Amsterdam

W Amsterdam

W Amsterdam is een Gayvriendelijk luxe hotel in het oude centrum van Amsterdam in Nederland. Verspreid over twee monumentale gebouwen, een voormalige telefooncentrale en een bank, biedt W Amsterdam een ​​intrigerende designmix van Nederlands erfgoed en hedendaagse stijl in het hart van het stadscentrum, vlak bij de Dam, met gemakkelijke toegang tot het bruisende nachtleven, restaurants, winkels en de modescène. Als u eenmaal uw kant van de straat heeft gekozen om te verblijven (W Bank of W Exchange), kunt u luxe, moderne kamers verwachten en voor degenen met een groter budget luxe suites met keuze uit uitzicht op het Atrium, de stad, het paleis of de gracht. Voorzieningen zijn onder andere exclusieve Bliss SPA-toiletartikelen voor alle W Hotel-gasten, luxe beddengoed, airconditioning, gratis wifi, regendouche, draadloze luidsprekers en 24 uur per dag dineren op de kamer en alles wat u verder nodig heeft op aanvraag. WOW loftsuites hebben zelfs een eigen woonkamer, meerdere badkamers en kenmerkende ronde bedden! Geniet van een van de bestemmingsrestaurants The Duchess, een restaurant met Michelin-sterren in de karakteristieke omgeving van Mr Porter, waar het prestige van een modern steakhouse op kunstzinnige wijze wordt gecombineerd met de drukte van een chique lounge. Proef kenmerkende slokjes in de W Lounge op het dak, met uitzicht op het Koninklijk Paleis en de stadslichten. Het W Amsterdam heeft ook een ultramodern fitnesscentrum en een AWAY Spa voor ultieme ontspanning, maar is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en bruiloften. Zie de officiële website voor meer informatie, vragen en boekingen.

Wat is er vandaag

Gayseksueel Amsterdam Evenementen