Gay Gran Canaria

Gay-kaart van Gran Canaria

Onze interactieve Gaykaart van Gran Canaria. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Beach

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Al de rest

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Fitnessruimte

Locatie Type Icoon
Shop

Locatie Type Icoon
Massage

Locatie Type Icoon
Restaurant

Locatie Type Icoon
Cafe

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

Axelstrand Maspalomas

AxelBeach Maspalomas

Axel Hotels is een hotelketen die zich richt op de LGBTIQ+ gemeenschap. Maar eerst en vooral hebben ze een vrije en tolerante samenleving gecreëerd, waarin diversiteit en respect worden gewaardeerd, en waar iedereen in gelijke mate welkom is, zonder afbreuk te doen aan hun genderidentiteit en -expressie. AxelBeach Maspalomas - Apartments & Lounge Club biedt de beste ervaring en plezier op het eiland met de beste sfeer, faciliteiten en vrije tijd, zodat u zowel overdag als 's nachts kunt genieten van uw vakantie op Gran Canaria. AxelBeach Maspalomas ligt in Maspalomas, op slechts 1.5 km van de zee, en beschikt over 92 moderne appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen en perfect uitgerust om maximaal comfort en gemak te bieden. Het complex, uitsluitend voor volwassenen, beschikt ook over verschillende recreatieruimtes die exclusief voor u zijn ontworpen en ontworpen, waar u de coole sfeer van de Axel Hotels en de meest kosmopolitische ontmoeting kunt vinden. Buiten vinden we de Sky Bar, de drukste ruimte in Axel en kant-en-klaar -beleef momenten van plezier, met een geweldig buitenzwembad waar u zich kunt verfrissen, zonnebaden en ontspannen op de ligstoelen, bovendien kunt u de beste evenementen en feesten bijwonen die we het hele seizoen organiseren. Op een paar meter afstand bevindt zich de Axel Lounge Garden , gelegen in een grote en aangename tuin, omringd door palmbomen, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen en te ontsnappen aan de wereld. Als u verslaafd bent aan fitness, heeft het hotel de Axel Wellness-ruimte met een volledig uitgeruste fitnessruimte met droge en natte sauna's en massagecabines om uw lichaam vorm te geven en uw geest te ontspannen.

Wat is er vandaag

Gayseksueel Gran Canaria Evenementen