Mumbai

Gaybars en -clubs in Mumbai

Ondanks dat het de Gayhoofdstad van India is, met een lange geschiedenis van Gay-activisme en een beroemd Gayfilmfestival, heeft Mumbai nog steeds een embryonale Gayscene.

Mumbai is het financiële centrum van India. Zoals veel Indiase steden is het een plaats van contrasten. Je vindt hier grote rijkdom en armoede. Je vindt er ook een rijke culturele historie. Het is de meest dichtbevolkte stad van India - en dat zegt iets.

Gay Bars & Clubs in Mumbai

Ondanks dat het de facto de Gayhoofdstad van India is, is de Gayscene vrij klein. En hoewel de queercultuur hier diep geworteld is, heeft het nachtleven nog steeds een manier om de steden in het buitenland te evenaren.
Salvation Star
Locatie Icoon

verschillende locaties, Mumbai, India

3.8
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 79 stemmen

Publieksprijzen 2017
Publieksprijzen 2017

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2018
Publieksprijzen 2018

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Mumbai's belangrijkste organisator van LGBT-lifestyle-evenementen.

Salvation Star organiseert de meest populaire LGBT-dansfeesten en -vieringen, met heerlijk eten en wijn. Bezoek hun Facebook-pagina voor details over aankomende evenementen.
Voordelen:
Bar
Dansen
Muziek

Laatst geupdate op: 8-mrt-2022

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.