Gay Sauna & Cruise Club-gids

Verken de beste Gaysauna's en cruisebars. Exclusieve recensies, faciliteiten, kaarten, openingstijden, thema's, foto's en meer.

Europa's gay cruiseclub en gay sauna scene – Veelgestelde vragen

Voor het eerst een Gaysauna of cruiseclub bezoeken? Dit is wat u moet weten.

Wat is een Gaycruise club?

Gay cruiseclubs zijn meestal privé, alleen leden voor seksclubs voor volwassenen. In veel landen hebben deze clubs een vergunning van de lokale overheid. We hebben ook enkele meer traditionele Gaybars toegevoegd met uitgebreide vaargebieden (zoals een donkere kamer of doolhof), maar waarvoor geen lidmaatschap vereist is.

Wat zijn de beste Gaysauna's in Europa?

We hebben hier behoorlijk goede ervaringen mee! Dus we schreven er een heel apart artikel over. Lees verder: De beste gay sauna's in Europa.

Hoe word je lid?

De meeste clubs bieden lidmaatschap aan de deur. Je hebt een officieel identiteitsbewijs met foto nodig waarop je leeftijd staat. Er is een strikte leeftijdseis, meestal minimaal 18 of 21 jaar. In Italië moet u een ANDDOS-kaart kopen. De kaart is verkrijgbaar bij de meeste cruiseclubs en sauna's; en eenmaal verkregen, kan het in het hele land worden gebruikt.

Wat zijn thema-avonden?

Thema-avonden zijn geschikt voor degenen die van een bepaalde fetisj houden en hebben meestal een strikt opgelegde dresscode. U kunt de toegang worden geweigerd als u 's avonds niet de juiste kleding draagt ​​(bijv. Leer, jeans, legeruitrusting, laarzen, enz.). Kijk op de website van de club voor themadetails. Op naakte nachten wordt van u verwacht dat u al uw kleren uittrekt, maar niet uw schoenen.

Kan ik me bij aankomst omkleden?

De meeste clubs bieden een jascontrole aan en bieden een tas waarin je kleding doet die niet bij je outfit hoort. Je ontvangt een genummerd muntje of polsbandje. Drankjes rekent u af op uw nummer en betaalt bij vertrek.

Zal ik worden weggestuurd?

Zolang u zich gepast kleedt, verwelkomen cruiseclubs "iedereen", ongeacht leeftijd, ras of lichaamstype. Er zijn opmerkelijke uitzonderingen, zoals Laboratorium in Berlijn, die een onverklaarbaar deurbeleid hebben waardoor sommigen worden toegelaten en anderen zonder duidelijke reden worden afgewezen. Houd er rekening mee dat sommige clubs niet toelaten dat klanten een sterk ruikende parfum of aftershave dragen.

Welke faciliteiten vind ik bij een cruiseclub?

De kwaliteit van cruiseclubs loopt sterk uiteen. De meeste hebben een bar, een donkere kamer, een doolhof, stroppen, kooien en werken er hard aan om de speelruimtes en toiletten schoon te houden - anderen niet. Grotere clubs hebben misschien een dansvloer en dj's. Cruiseclubs hebben meestal geen privécabines, dus u moet vrij ruimdenkend zijn. De meeste cruiseclubs bieden gratis condooms en glijmiddel aan. Het is een goed idee om een ​​kleine handdoek mee te nemen.

Wat is een Gaysauna?

Vrijwel alle gay sauna's in Europa zijn erkende gezondheidsclubs. De lidmaatschapsvereisten lopen sterk uiteen. In het VK is lidmaatschap bijvoorbeeld meestal niet vereist, maar wordt u mogelijk om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto gevraagd waarop uw leeftijd te zien is.

Wat gebeurt er bij aankomst?

Bij aankomst krijgt u een lockernummer. De toegangsprijs voor de sauna is meestal inclusief het huren van een kluisje voor je kleding en een handdoek (om te dragen). Mogelijk moet u uw eigen slot voor het kluisje meenemen. Diefstal van kluisjes is een wijdverbreid probleem, dus laat waardevolle spullen thuis of in uw hotel achter. Als je geen zin hebt om op blote voeten rond te lopen, is het een goed idee om je slippers mee te nemen. Lees verder: Gay sauna-etiquette - onze inside-gids voor wat er gebeurt in een Gaysauna.

Welke faciliteiten biedt een Gaysauna?

Een Gaysauna (of badhuis) beschikt doorgaans over een droge sauna, stoomcabine, jacuzzi, douches en loungeruimte. Sommige hebben ook een zwembad, café, bar en / of een fitnessruimte. De meeste Gaysauna's hebben een donkere kamer en privécabines. Er kan een toeslag in rekening worden gebracht voor het huren van een privécabine. Op de meeste locaties worden gratis condooms en glijmiddel verstrekt, maar niet allemaal, dus je kunt het beste voorbereid zijn. Massages komen in Europa minder vaak voor dan in Azië.

Kluisdiefstal

Kluisdiefstal is een wijdverbreid probleem in heel Europa in sauna's en sportscholen - Gay of hetero. Als u slachtoffer wordt van deze criminaliteit biedt het management een luisterend oor, maar meer niet. De realiteit is dat als u uw gsm of portemonnee in een kluisje laat, u dit op eigen risico doet.

Speel veilig

Neem geen risico's met hiv of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. · Gebruik altijd een condoom. · Zorg ervoor dat het condoom goed past. · Gebruik glijmiddel op water- of siliconenbasis, nooit glijmiddel op oliebasis. · Zeg nee als iemand je vraagt ​​iets te doen dat je niet wilt doen.