Gay Seoul Tours

Gay Seoul Tours

Onze verzameling van de beste gay-populaire cultuurtours, geschiedenistours en meer in Seoul.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gayvriendelijke rondleidingen en ervaringen in Seoul

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Seoul van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

“Ik ben een LGBT-gids in Seoul en volg een opleiding tot leraar Koreaans - ik spreek ook Japans en Engels! Ik ben geboren in Seoul en wil je graag de omgeving laten zien, de lokale keuken delen en je kennis laten maken met mensen en plaatsen. "

“Ik kijk er naar uit om te delen wat Seoul te bieden heeft met LGBT-reizigers! Ik kan niet wachten om je lokale vriend te zijn en je hier thuis te laten voelen. Als je een tour wilt boeken of touropties wilt bespreken, stuur me dan een bericht op LINE of WeChat. "

Reizen variëren tussen de prijzen van $ 20 en $ 65 per persoon, kortingen gelden voor groepen van 2 of meer.

Eigenschappen

engels sprekend, lokale bezienswaardigheden, lokale gids, privérondleidingen, drank inbegrepen

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Tours start at Sungsan 2-dong, Mapo, Seoul


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.