2024 Intiem Verbindingsweekend

2024 Intiem Verbindingsweekend

2024 Intimate Connection Weekend

11 oktober 2024 - 13 oktober 2024

14:00 - 16: 00
Locatie

Charneux, Herve, Luik, België, Leenheer, België

Wellnessweekend aangeboden door GaySpiritFriends en Spirit Journeys, waarbij de nadruk ligt op intimiteit, vriendschap, relaties en speelsheid.
Ons zorgvuldig samengestelde programma duikt in een spectrum van thema's die resoneren met de uiteenlopende ervaringen van GBTQ-mannen.
Of je nu door vriendschappen navigeert, relaties nastreeft, worstelt met eenzaamheid, geneest van hartzeer, verslaafd aan datingapps, verlangen naar fysieke aanraking, of zin hebben in speelsheid met anderen 
mannen, dit weekend is bedoeld om deze thema's en de verschillende facetten van je reis aan te pakken. 
 
Het programma omvat een balans tussen groepssessies en vrije tijd om met elkaar in contact te komen.Begeleide bewegingsoefeningen, diep delen, ademwerk, bewuste aanraking, journaling, speelse groepsoefeningen en buddywerk zijn slechts enkele van de activiteiten die tijdens de weekend. 
 
We zullen een speelse multidisciplinaire aanpak gebruiken, waarbij we putten uit spiritualiteit, positieve psychologie en ontdekkingen in persoonlijke ontwikkeling. Ga met ons mee op deze prachtige reis, zoals velen voor jou hebben gedaan.
 
Neem rechtstreeks contact op om uw plaats in het weekend te reserveren of voor verdere vragen.
tarief 2024 Intiem Verbindingsweekend

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.