Hanoi Gay Sauna's

Hanoi Gay Sauna's

De Gaysauna-scene in Hanoi is relatief klein en discreet. De beste tijd om te bezoeken is 's avonds en in het weekend.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Hanoi Gay Massage Spas staan ​​op een aparte pagina vermeld.

Gay sauna in Hanoi met goed onderhouden faciliteiten. T-House heeft kluisjes, droge sauna, stoomcabine, jacuzzi, grote donkere kamer. Vier privékamers beschikbaar tegen meerprijs.

Er is een café en een kleine fitnessruimte. Toegang tot 60,000 VND is inclusief gratis thee, koffie en snacks. Bezocht door lokale mannen van alle leeftijden. Wordt de meeste avonden en in het weekend druk.

Bovenop de ingang van T-House is een karaokebar. Loop gewoon naar binnen, richting de kelder. Je ziet het grote roze logo op de deur.

Eigenschappen

jacuzzi / warm zwembad, stoombad, sauna, donkere kamer, café, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 13-dec-2019

164 Hoang Hoa Tham, Ba Dinh Dist, Hanoi

weekdag: 10:00 - 00:00
weekend: 10:00 - 00:00 uur

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Lokale Gaysauna in de westelijke buitenwijk van Hanoi. Tot de faciliteiten van B Spa & Lounge behoren een droge sauna, een stoomkamer, een jacuzzi en cabines.

De menigte bestaat voornamelijk uit jonge jongens onder de 40. Je hebt een taxi nodig om er te komen.

Eigenschappen

stoombad, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines

Bijgewerkt: 13-dec-2019

134 Doc Ngu St, Ba Dinh District, Hanoi


3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.