Gay Hong Kong · Stranden

Gay Hong Kong · Stranden

Hong Kong heeft geen exclusief 'Gaystrand', hoewel sommige stranden meer Gay-publiek trekken. Deze stranden zijn meestal het drukst in het weekend.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

?

Deze kleine baai ligt op Hong Kong Island naast Repulse. Middle Bay Beach is misschien wel het meest populaire Gaystrand in de stad en trekt zowel de lokale bevolking als bezoekers aan.

Het strand is niet direct bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem een ​​taxi of loop vanaf Repulse Bay.

Functies

bar, café, strand

Bijgewerkt: 17-aug-2020

Middle Bay Beach,Hong Kong Island,


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 74 stemmen Stemmen

Minder druk dan Middle Bay maar nog steeds populair bij toeristen en de lokale bevolking. Het Gaygedeelte bevindt zich aan de linkerkant van het strand.

Net als Middle Bay Beach is er geen direct openbaar vervoer, dus neem een ​​taxi of loop vanaf Repulse Bay (voorbij Middle Bay Beach).

Functies

café, strand

Bijgewerkt: 17-aug-2020

South Bay Beach, Hong Kong Island,


3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 69 stemmen Stemmen

Cheung Sha Beach, gelegen aan de zuidkust van Lantau Island, is een van de langste en mooiste stranden van Hong Kong. Het is opgesplitst in twee delen door een rotspunt.

Trekt voornamelijk lokale Gay-zonaanbidders aan in de buurt van de rots zelf.

Bijgewerkt: 17-aug-2020

Lantau Island,


3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.