Gay groepsreis: pracht van India

Gay Group Trip:

Splendours of India

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ervaar de pracht van India met een Gaygroepsreis door de hoofdstad van het land. Tijdens deze groepsreis ervaar je de prachtige locaties van New Delhi, West-Bengalen, de rivier de Ganges en meer. Deze gay groepsreis door India is ideaal voor degenen die de meest gerenommeerde bestemmingen van het land willen verkennen met mede-LHBT-reizigers.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: pracht van India
Gay groepsreis: pracht van India
Gay groepsreis: pracht van India
Gay groepsreis: pracht van India
Gay groepsreis: pracht van India

Uitsplitsing van groepsreizen

president-huis-422375_1920
Dagen 1 en 2: New Delhi
Bij aankomst op de luchthaven van Delhi wordt u overgebracht naar het luxe Imperial New Delhi voor een verblijf van twee nachten voordat u aan uw verkenningstocht door India begint. Je maakt kennis met spannende lokale bezienswaardigheden, zoals het imposante Rode Fort, het presidentiële paleis en de stadspoort. Andere attracties zijn onder meer het ontdekken van Old Delhi via een riksjarit.
Ganges-Voyager-Exterieur-Zonsondergang
Dag 3: New Delhi naar Kolkata
Geniet van een ontbijt in het hotel voordat u vertrekt voor een vlucht naar Calcutta. U vestigt zich in uw suite aan boord van de Ganges Voyager voordat u samenkomt met medereizigers voor een welkomstreceptie en diner. Aan boord van de Ganges Voyager zullen er muziekoptredens zijn met liedjes uit de lokale regio Bengalen.
Zonnedek-Ganges-Voyager (1)
Dag 4: Bandel
Voordat we stroomopwaarts reizen met de Ganges Voyager, gaan we aan land om Kolkata te verkennen. Later brengen excursieboten u naar Bandel, een haven gesticht door Portugese kolonisten in de 1800e eeuw.
india-3370930_1920
Dag 5: Kalna
Trek per riksja door het stadscentrum van Kalna voordat je richting het betoverende Rajbari-complex gaat, bekend om zijn hoge concentratie aan tempels. Nadat we de architectuur van West-Bengalen hebben verkend, keren we terug aan boord voor een avond heerlijk dineren.
india-370_1920
Dag 6: Matiari
Bij aankomst in Matiari kun je door de straten van het werkende dorp slenteren, waar ambachtslieden bekend staan ​​om het transformeren van gerecycled koper in prachtige koperen creaties. Na de ochtendstop van het schip varen we stroomopwaarts verder naar Khushbagh.
idool-1834688_1920
Dag 7: Khushbagh / Baranagar / Murshidabad
Deze ochtend bezoeken we een moskeecomplex in het charmante dorpje Khushbagh. Later zullen we aanmeren in Baranagar voor een voorproefje van het leven op het platteland van India. Onderweg naar Murshidabad passeren we pittoreske velden voordat we stoppen om het Hazarduari-paleis te bezoeken. Tenslotte reizen we per lokale buggy naar de prachtige Katra-moskee. Na voldoende bezienswaardigheden te hebben bezocht, keren we terug aan boord voor diner en entertainment.
cenotaaf-3408277_960_720
Dag 8: Mayapur
Na een rustgevende ochtend heb je de kans om Mayapur te ervaren, bekend als de thuisbasis van de Krishna Consciousness Movement, ook wel bekend als ISKON. Ervaar de sierlijke, kleurrijke beelden van Krishna, evenals de cultuur van ISKON's volgelingen.

 

 
water-3154953_1920
Dag 9: Chandannagar
In Chandannagar krijg je de kans om de Frans-koloniale gebouwen langs de promenade van de stad te bezoeken. Voordat je terugkeert naar het schip voor een feestelijk afscheidsdiner, ervaar je de Sacred Heart Church van Chandannagar.
india-2825842_1920
Dag 10: Kolkata naar Jaipur
Na het ontbijt in Kolkata wordt u meegenomen naar het huis en de rustplaats van de winnaar van de Bel Peace Prize, Moeder Teresa. Tijdens ons bezoek zullen we de tentoonstelling van het leven en werk van Moeder Teresa meemaken, evenals het graf waar ze in 0 werd begraven. Zeg vaarwel tegen Kolkata voordat je aan boord gaat van je vlucht naar de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur.

 
taj-mahal-3132348_1920
Dag 11: Jaipur
Geniet deze ochtend van een uitgebreid ontbijt voordat u deelneemt aan een rondleiding door de "Roze Stad". Een optionele rit met een olifant de heuvel op naar het Amber Fort staat op het programma, evenals een bezoek aan een complex van pittoreske binnenplaatsen en tuinen.

 
koe-77813_1280
Dag 12: Agra
Geniet van een mooie rit die je meeneemt naar de stad Agra. Je wordt slechts één nacht ingecheckt in het schilderachtige Oberoi Amarvilas. Ervaar in de middag de opwinding van het Agra Fort, een complex met rode zandstenen stenen muren. Sluit de dag vol bezienswaardigheden af ​​met een bezoek aan de gerenommeerde Taj Mahal, waar u kunt genieten van enkele van de meest iconische architectuur van India.

 
india-860103_1920
Dag 13: New Delhi
Als je een vroege vogel bent, neem dan zeker deel aan de boeiende zonsopgangstour door de Taj Mahal. Geniet van een ontspannen ochtend in uw hotel voordat u een mooie rit naar New Delhi maakt, waar u de rest van de dag op uw gemak kunt genieten. Breng uw laatste nacht door zoals u wilt in het luxe Radisson Blu Plaza, voordat u afscheid neemt van uw gay-groepsreis naar India.
sunset-298850_1920
Dag 14: Vertrek
Vandaag is het einde van onze Gay-groepsreis samen, dus zeg gedag voordat je terugkeert naar het vliegveld.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag