Gay-dansclubs in Provincetown

Gay-dansclubs in Provincetown

Gaymannen van over de hele wereld komen naar P-Town om te feesten. Hier is een lijst met de beste en meest populaire Gaydansclubs in Provincetown.

De grootste nachtclub aan het water in Provincetown, gelegen aan de Crown & Anchor. Paramount heeft een ultramodern geluidssysteem, een grote dansvloer en een enorm terras.

De locatie organiseert dansfeesten, cabaretshows en verschillende sociale evenementen, zoals de openingsfeest voor het Provincetown International Film Festival of fondsenwervers voor lokale non-profitorganisaties.

Paramount brengt enkele van de beste internationale dj's en artiesten naar Provincetown. Bezoek hun website voor het evenementenschema.

Kenmerken

bar, muziek, dans, cabaret

Bijgewerkt: 21-apr-2021

247 Commercial St, Provincetown


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 6 stemmen Stemmen

Populaire gay-nachtclub in Provincetown - het hele jaar door geopend. Atlantic House (ook bekend als A-HOUSE) bestaat uit The Little Bar (cruisebar met jukebox), The Macho Bar (leer- en jeansbar) en The Big Room (dansclub).

A-HOUSE organiseert elke week verschillende thema-avonden met top dj's, geweldige kostuums, prijzen en veel verrassingen.

Atlantic House is actually one of the oldest gay bars in America – if you count the years it was in the closet. This venue is a true staple in Provincetown’s gay history.

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 23 mei 2022

6 Masonic Place, Provincetown

Weekdag: 16:00-01:00
Weekend: 12:00-01:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.