Gay-rondleidingen door Rome

Gay-rondleidingen door Rome

Rome is de Eeuwige Stad, het voormalige hart van het Romeinse rijk en de thuisbasis van het Vaticaan. Het zit boordevol geschiedenis, cultuur en gay-uitgaansleven.

Gay-rondleidingen door Rome

Through Eternity Tours
Locatie Icoon

Rome, Italië

Through Eternity Tours biedt begeleide wandeltochten aan door Rome. Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis, cultuur, architectuur of kunst van de stad - er is voor elk wat wils.

Ervaar de magie van de Eeuwige Stad met een LGBT- en Gayvriendelijke tour. Ontdek het Colosseum, het Forum Romanum, het Vaticaan en de Sixtijnse Kapel in een groep of in een privétour.

Verken Rome op een dag of maak een wandeling tijdens een avondwandeling. Er zijn ook tal van culinaire ervaringen - wijnproeverijen, kooklessen en streetfood-tours zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Via Eternity Tours bieden we ook tours aan naar andere Italiaanse steden, evenals andere Europese steden, zoals Parijs, Londen, Amsterdam, Istanbul, Barcelona, ​​Athene en de Griekse eilanden. Kijk op hun website voor meer informatie en tickets.
Voordelen:
Gay- en LHBT-vriendelijk
rondleiding
Rondreizen door Italië
wandelroute

Laatst geupdate op: 7-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.