SHELTER
TravelGay aanbeveling SHELTER
SHELTER
Klik om te stemmen
Rating: 3.5/ 5. Van 61 stemmen.
Even geduld aub...

SHELTER

near Nonhyeon Station, Gangnam, Seoul, South Korea  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gaycruiseclub in Gangnam-gebied, bezocht door een jonger, meer gespierd en beertype. Faciliteiten omvatten donkere kamer, privécabines, douches. Bij de receptie zijn veiligheidsbenodigdheden verkrijgbaar.

SHELTER is in het weekend 24 uur per dag geopend. Verwacht na sluitingstijd publiek van de clubs. Organiseert regelmatig thema-avonden.

Neem de metro (lijn 7) naar Nonhyeon Station. Loop vanaf afrit 5 richting 'Buy The Way' handige winkel, sla rechtsaf op de hoek. Loop naar het einde van de weg en sla dan rechtsaf tegenover Tomato Gym. Zoek de ingang van een groen gebouw # 18-2.

dichtstbijzijnde station: Nonhyeon (afrit 5)

Functies

ontspannende hutten, donkere kamer

Bijgewerkt: 29-jan-2021
3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen


weekdag: 16:00 - 00:00
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. F Filippijns
  Hete Koreaanse jongens maar ...

  “Ging op een zaterdagavond rond 11 uur, dan is het waar dat de meeste jongens daar gespierd en heet zijn. Omdat ik echter een buitenlander ben en een beetje gespierd (Filipijn), heb ik niet al te veel interactie met de lokale bevolking gehad, omdat ze zich ook aan lokale Koreanen lijken vast te klampen. Als ik in het Engels probeerde te praten, zullen ze de neiging hebben om weg te gaan en een ander te zoeken.

  Reinheid is een klein probleem, hoewel ik op een gebruikt condoom kon trappen? Lol maar het lukte me om mijn voet schoon te maken in de doucheruimte.

  Heet publiek, maar ze lijken te vaderlandslievend voor nog een vlees LOL maar het was een prima ervaring! "

  16-jul-2019
 2. T T
  Bevestigen

  “Ik ben ook een buitenlander die vaak in Shelter is geweest en ik kan deze recensie bevestigen, hoewel ik er al een paar jaar niet ben geweest. Buitenlanders moeten zich er zeker van bewust zijn dat de jongens in de opvang bijzonder Koreaans georiënteerd lijken te zijn. Dat wil niet zeggen dat ik nooit actie heb gezien bij Shelter, alleen dat er ongeveer evenveel nachten waren dat ik totaal genegeerd werd. Het personeel (meestal de Japanse eigenaar toen ik ging) was over het algemeen behulpzaam als condooms nodig waren, wat een pluspunt was en de luchtkwaliteit is duidelijk beter dan die van Black en Equus. "

  31-mei-2019
 3. K gezichtskring
  Heet Koreaans-Koreaans publiek, voor echt ...

  “Kwam hier onlangs. Ik ben een fitte westerling, hier zijn mijn indrukken .. Ik ging op een zaterdagavond rond 10 uur - middernacht, een maandagavond rond 8 uur - middernacht en een dinsdagavond rond 8 uur - middernacht. Ik was onder de indruk van hoe vol het was, zelfs op maandag- / dinsdagavond, die meestal 'uit' nacht zijn - tenminste 20-30 jongens daar. De menigte bestond voornamelijk uit Koreanen die fit waren in de sportschool, veruit de populairste menigte die ik in een sauna heb gezien. (meestal veel misvormde jongens, in mijn ervaring.)

  Het goede nieuws voor buitenlanders is dat ze ze nu lijken binnen te laten, en hoewel ik voor hun 'inspectie' zou zijn geslaagd, vroegen ze me niet om mijn lichaam te laten zien, en er waren daar minder fitte mannen. dus het leek niet alsof ze zo streng waren. Het slechte nieuws voor buitenlanders is dat de lokale Koreaanse jongens meestal alleen in elkaar zijn. En ze maken VEEL met elkaar. Dit is niet een plek waar mensen gewoon blijven staan. (Als er iets is, zijn de jongens overdreven opdringerig voor onmiddellijke actie ..)

  Als je een buitenlander bent, raad ik je aan om eerder te komen, later te blijven en je normen een beetje te verlagen als je wilt aansluiten, en probeer geen houding aan te nemen ten opzichte van de afstandelijke lokale bevolking - het zal je humeur bederven en je maken minder aantrekkelijk voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is. Ik merkte wel dat er tegen het einde van de nacht nogal wat jongens waren, voornamelijk Koreanen, veel behoorlijk heet, die zichtbaar gefrustreerd waren dat ze niet konden aansluiten ... de stemming werd toen gespannen ..

  Ik zou eraan willen toevoegen dat er een prominent bord aan de muur hangt met de tekst 'dit is een club zonder barebacking', maar ik had verschillende jongens die me afwezen nadat ik weigerde om met hen te barebacken.


  De club is ook echt klein en erg donker, dus het is moeilijk om de gezichten van mensen te zien, of wie er contact maakt met wie, wat altijd deel uitmaakt van het plezier, IMO. En hoewel veel sauna's in Seoul helemaal geen privacy hebben, heeft deze kleine slaapkamers met deuren die je kunt sluiten maar niet op slot kunt doen. De kamers en deuren hebben ook ramen waar je doorheen kunt kijken, als je in het donker kunt zien. dus het is niet helemaal privé. Jongens hebben de neiging om hier geen telefoonlichten te laten schijnen zoals op sommige andere plaatsen. Ik weet niet of dit volgens het beleid is of niet. "

  21-Dec-2018
 4. B B
  Veel te klein

  “Kwam hier op een weekendavond en het was niet al te slecht, fatsoenlijk uitziend publiek. Ik was een van de twee westerlingen in de sauna, en de menigte was meestal 'Aziatisch tot Aziatisch', wat prima is. De faciliteiten zijn zeer beperkt en de sauna is heel, heel klein. In feite is het de kleinste sauna waar ik ooit ben geweest! Het publiek bestaat voornamelijk uit jongens van midden 20 tot eind 40 - meestal jocks. Ik ben een blanke 24, gemiddelde lengte en gewicht, ziet er goed uit maar geen model. Maar dit is Korea, wat kan ik doen? Mensen zullen genieten van wat ze leuk vinden. Wie ben ik om te oordelen? "

  11-november-2018
 5. C Choi
  Ja

  “Hong Kong heeft de heetste jongens onder saunabezoekers in SG, TPE, BKK en MLA ... discriminatie is ook niet aanwezig in HK. Hoge prijs is het enige probleem in HK "

  01-Aug-2018
 6. c chris
  meer actie bij Volcano

  "Je had gelijk! Ging vorige week naar de vulkaan in Tokio. Veel minder kieskeurig dan Shelter. Veel plezier gehad met verschillende hete spieren en beren! "

  13-mei-2018
 7. Y jong
  Je zou de Hong Kong-sauna moeten proberen

  “Mijn vriend en ik zijn net op bezoek geweest in een slechte omgeving met gemiddelde Koreaanse jongens.
  We moeten ons lichaam laten zien voordat we inchecken, maar we hebben geen Koreaans lichaam gezien.
  Het goede is dat alle jongens hun lichaam openen voor actie.
  Sauna in Hong Kong is veel beter met echt hete jongens. "

  22-april-2018
 8. x xiaohai
  Ter plaatse

  “Onderdak is zo overschat. Bovendien is Korea alleen voor Koreanen. "

  15-april-2018
 9. M Max
  stinky

  “Ging er op zondagavond, de hele plaats is slechts gevuld met 4 of 5 personen (normaal publiek, helemaal niet gespierd zoals ze beweerden). Het ergste is dat de hele plaats vies is en de lucht stinkt, je kunt je niet voorstellen dat je het op een plek als deze echt kunt zien.
  Buitenlanders betalen het dubbele zoals gewoonlijk. "

  08-april-2018
 10. 2 2020
  Vermijd zelfs als u fit bent

  “Deze plek is een grap vergeleken met wat je in Japan kunt krijgen. Helemaal eens met de andere commentatoren over wat ze zeiden over het ontbreken van knappe mensen daar.

  De locatie is slecht omdat het ver weg is van Itaewon, de Gaywijk van Seoul. Binnen is het te krap en klein, er is nauwelijks ruimte om iets te doen. Het ruikt sterk naar geur en mist reinheid.

  De gangen waren bezaaid met condooms, je kunt er gemakkelijk op stappen omdat het zo slecht verlicht is. De kwaliteit van de klanten is op zijn best ondermaats, niet in goede staat.

  In feite zijn er onlangs klachten van de beschermheren van Shelter over onvoldoende beperking van buitenlanders, vooral Zuidoost-Aziaten. Dus het beste om deze plek allemaal samen te vermijden. Kon geen Koreaans spreken, werd direct afgewezen. Zoals een gezegde luidt: Korea is voor Koreanen. "

  08-april-2018
 11. M Duizenden
  Goede keuze

  "Waarschijnlijk de beste cruiseclub waar ik ooit ben geweest, veel hete jongens met veel acties die plaatsvinden! Zal zeker terugkomen!"

  03-april-2018
 12. j Jap
  Lelijke menigte

  “Ik weet niet waarom, maar toen ik naar deze club kwam, was het vorige week druk, maar er waren echt geen knappe mensen, althans niet mijn type. De meesten van hen waren beren van in de veertig en een paar jongere jongens, maar ze zagen er helemaal niet goed uit. En ook belangrijker dan de menigte binnen is de netheid van deze plek, om het correcter te zeggen, absoluut gebrek eraan. "

  17-feb-2018
 13. J kluiver
  Goed uitziende menigte

  “De meeste jongens daar waren knap met mooie atletische lichamen. Het was mijn eerste keer dat ik zo'n plek bezocht. Dus niet te vergelijken met andere plaatsen. Naar mijn mening is de plaats een beetje te donker, zodat je hun gezichten niet echt kunt zien. Dus het bleek dat ik plezier had met een man die behoorlijk ouder was dan ik.

  Jongens daar zijn nogal kieskeurig als je lichaam niet in een goede conditie is, dan moet je misschien een andere plek zoeken. De mijne is niet in perfecte staat dus werd door een paar jongens afgewezen. Dus ik ga eraan werken en zal deze plek hopelijk opnieuw bezoeken zonder enige afwijzing :). Trouwens, ik ben een Aziaat maar niet Koreaans. En dat is naar mijn mening goed dat ze jongens filteren die vooral bij mij passen. "

  08-oktober-2017
 14. J Jim
  Buitenlanders niet toegestaan

  “Ik ging er vandaag heen (zaterdag 10 uur) en kreeg te horen dat de plaats alleen voor Koreanen is. Ik heb een Chinese uitstraling, dus het leek erop dat het personeel Koreanen en Chinezen echt uit elkaar kon houden.

  Ik was echter niet boos, want de plaats was erg stil van buitenaf, dus ik vermoedde dat ik toch geen actie zou krijgen. "

  02-Sep-2017
 15. K Keith
  Onvriendelijk personeel

  “Ik raad ten zeerste aan om niet naar de Shelter te gaan voor het geval je niet fit genoeg bent in de ogen van het personeel. Ik ben een Chinese sportschool en besteed een uur aan het zoeken naar deze plek. Als ik het eindelijk vind, zegt de blaffende hond bij de poort dat deze cruiseclub alleen een slanke en gespierde man verwelkomt. Ik werd beledigd en zag dat deze man eigenlijk niet fit was. Hoe dan ook, ik raad ten zeerste aan om deze club niet te bezoeken, omdat er zoveel betere clubs ter wereld zijn. "

  07-Jun-2017
 16. V Bezoeker
  Bedankt voor zeer nuttige informatie over hun locatie

  “Bedankt voor zeer nuttige informatie over hun locatie. Ik probeerde er de laatste keer in december heen te gaan, maar heb geen geluk en loop rond met zoeken en bracht bijna 1 uur door ... (ik denk dat ik zo wanhopig was) .. lol. Als u het goed vindt, kunt u dan meer advies geven over hun locatie? "

  14-mei-2017
 17. L Leeuw
  Buitenlanders zijn welkom

  “Shelter bezocht op zaterdag vroeg in de ochtend van 3-4 uur. Het adres is 33-3 Sinbanpo-ro 47-gil, dit zal u helpen de plaats te vinden. Het kostte me behoorlijk wat tijd om de juiste steeg te vinden en het gebouw te identificeren met de Chinese karakters '安全'. Buiten het gebouw staan ​​borden van 'Shelter'. Alleen contant, toegangsprijs voor buitenlanders is KRW 13000. Ze verwelkomen buitenlanders, aangezien ze zelfs een Engelse kennisgeving ophangen om de toegangsprijzen specifiek voor buitenlandse bezoekers aan te geven. Zelf spreek ik helemaal geen Koreaans. De plaats is veel kleiner dan verwacht. Slechts één verdieping en vrij beperkte ruimte. De ligboxen zijn ook klein, meestal om door één persoon te gaan liggen. Het publiek was aardig, jong en atletisch, maar ik had meer mannen verwacht sinds het vrijdag middernacht was. De plek is niet zo schoon of goed onderhouden, maar gezien het kleine en compacte gebied is het intiem genoeg. Weinig ruimte voor actie, aangezien cabines klein zijn en meestal worden ingenomen door mensen die slapen. Omdat ik geen andere sauna's heb bezocht en op basis van beoordelingen lijkt deze de beste kwaliteit van jongens te hebben, kan ik geen eerlijke vergelijking maken. Ik zou zeggen dat mijn ervaring goed was, niet uitzonderlijk. "

  03-mrt-2017
 18. R Ram
  Arrogante menigte

  'Als je geen Koreaans spreekt, verwacht dan niet dat je daar zelfs maar wordt aangeraakt.

  Ten zeerste niet aanbevolen. "

  27-Jan-2017
 19. L Luwte
  Beste plaats

  “Ik ben buitenlander maar ziet eruit als Koreaans en spreek Koreaans. Dus ik heb geen enkele beperking om in een cruiseclub of sauna te komen. Maar ik zeg je dat Shelter de beste is als je op zoek bent naar plezier in vergelijking met de anderen.

  Ik geef niet echt om de grootte, maar het kan me wel schelen wie er naar deze plek komt. Mooi, goed, heet, gespierd lichaam overal. Het is niet zo schoon, maar ik ben toch niet op zoek naar een plek als een hotel om te verblijven. Ik heb wat actie. "

  14-Jan-2017
 20. E E
  begaanbaar

  “Ik aarzelde om te komen omdat de recensies hier zijn, maar ik heb het toch geprobeerd. Ik ben een Zuidoost-Aziatische kerel redelijk in vorm. Ik ging op een vrijdag rond 4 uur. Ik moest 30. w. De plaats is te donker, klein maar voelde oké schoon en rook niet slecht. Ik was zo blij dat er eigenlijk een plek is zonder de lichtgeraakte oude mannen. Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat 13% lokale Koreanen waren, wat leuk was. Ik had plezier met een paar. Maar de meesten van hen geven de voorkeur aan hun eigen. Sommige jongens hebben me verlaten zodra ze beseffen dat ik geen Koreaan ben omdat ik het niet spreek. Een beetje racistisch, maar nee, elk is zijn eigen. Ik vond het niet erg, want ik doe soms hetzelfde. Niet cool, maar je bent er om jezelf te plezieren, niet hen. Dus over het algemeen is het goed. Het is mogelijk dat ik terugkom. "

  15-oktober-2016
 21. J J
  Verworpen

  “Ik ben 25 jaar oud. Ik ging erheen, klopte aan en toen de man de deur opendeed zei hij sorry alleen Koreanen. Ik zei oh en ging weg. Is er een andere plaats waar ik heen kan gaan, waar Koreaanse jongens naartoe gaan? "

  03-oktober-2016
 22. B B
  Moeilijk te vinden en slecht onderhouden

  “Deze plek is echt moeilijk te vinden. Het is bij de ingang van de zijbaan, aan de linkerkant van de weg dat TravelgayAzië genoemd in de richting.

  Omdat ik in Taipei, Hong Kong, Bangkok en Europese sauna's ben geweest, moet ik je zeggen dat je je verwachtingen van de service, faciliteiten en netheid erg laag moet houden. De plaats is slecht onderhouden en erg klein. De deuren hebben een raam naar hen en je zou in de gaten worden gehouden terwijl je in actie bent. De cabines zijn meestal klein en moeilijk te gebruiken als je met z'n drieën bent.

  De jongens zijn jong en erg heet, maar de meesten wachten op iemand om te beginnen, wat ik deed. Maar de kwaliteit van de mannen alleen kon deze plek niet redden, het is echt een behoorlijk afschuwelijke omgeving. "

  16-Sep-2016
 23. P PKyai
  Beschut de laatste hoop

  'Ik heb net een afwijzing gekregen van Black sauna. Waarom veel discriminatieproblematiek voor Gay's! De receptioniste van Black liet me weten dat Shelter nog steeds een acceptabele buitenlander is.

  Morgen zal ik Shelter proberen. Laat het je binnenkort weten. Hoe ze mij en jullie allemaal niet zullen discrimineren. "

  21-jul-2016
 24. l luwte
  straal

  “Geloof de recensies die door buitenlanders zijn geplaatst niet. Ik was daar op een vrijdag en werd zeer welkom geheten. Waarschijnlijk te veel goed uitziende lokale jongens in de buurt en je kunt geen acties van hen verwachten als je niet een van de knappe jongens bent. Had 3 hete lokale jongens in een tijdsbestek van 2 uur. Trouwens, ik ben zelf een buitenlander "

  06-april-2016
 25. C Chris
  Geen buitenlander toegestaan

  “Kwam hier pas een paar uur geleden, maar werd afgewezen omdat ik geen Koreaans ben. Trouwens, kom uit de Filippijnen. Degene bij de receptie zei "alleen Koreaans", dus het betekent dat ze geen buitenlanders toelaten. "

  15-Dec-2015
 26. T T
  Zeer kieskeurige menigte

  “Ik woon in Seoul en ben hier een paar keer geweest. Ik ben een slanke buitenlandse (blanke) man. Ik ben in veel Gaysauna's in Seoul geweest, maar nergens waren de jongens zo kieskeurig als deze. Ze zijn erg vastbesloten wat voor type ze willen en zijn ook niet beleefd over het afwijzen. De laatste keer dat ik hier een lokale man probeerde te benaderen, maakte hij letterlijk een kokhalzend geluid terwijl hij me wegduwde. De lokale jongens zouden ook geen andere buitenlandse Aziatische jongens met zeer goede lichaamsbouw accepteren, zoals ik zag. Sommige van de 30-jarige jongens daar staan ​​meer open voor niet-Koreaanse, niet-gescheurde jongens. Het is een gok.

  Tenzij je een geweldig lichaam hebt en Koreaans bent, raad ik je af om je geluk te beproeven bij Shelter. De eigenaar / manager was echter erg vriendelijk. "

  29-november-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.5/ 5. Van 61 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over SHELTER

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul