SPY Massage in Seoul
TravelGay aanbeveling SPY Massage in Seoul?
Klik om te stemmen
Rating: 3.0/ 5. Van 177 stemmen.
Even geduld aub...

SPY Massage in Seoul

All-male gay massage spa in Itaewon. Tot de faciliteiten van SPY behoren onder meer privébehandelkamers en een ontspannende hot tub.

365 dagen per jaar geopend. LINE,KAKAO,TELEGRAM id "spykorea" Bel, sms om direct een afspraak te maken.

Kenmerken

massage, jacuzzi / warm zwembad

Bijgewerkt: 11 mei 2023
3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 177 stemmen


weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van SPY Massage in SeoelLaat beoordeling achter

 1. s sam

  “Ik bezocht spion gisteren om 7 uur. chsn hyuk!
  zijn lichaam was geweldig. ook zeer goede massage en houding. Ik zal snel weer bezoeken“

  16-Jan-2023
 2. c wolk

  “Ik heb hem gisteren om 7 uur geboekt. zijn lichaam was hetzelfde als de foto's. heel bevredigend!“

  16-Jan-2023
 3. a asdddvffff
  Niet de beste

  "De trainer die ik koos was niet dezelfde met wie de service gaf."

  26-november-2021
 4. j krik
  De fantastische massage van de knappe "jino" manager.

  “Als je naar Itaewon komt, ga dan zeker naar de massagewinkel "SPY"! Ik ben best tevreden. En zoek naar de "jino"“

  29-oktober-2021
 5. S Saehan
  Ha Joon

  “Ik heb een geweldige avond gehad met Ha joon. de plaats is schoon en Ha Joon is aardig en professioneel. hij deed zijn werk goed.. ik hou ook van de manager.. hij is zeer aanspreekbaar en zal je goed begeleiden.. vooral voor een eerste keer als ik.“

  24-jul-2021
 6. B B
  Geweldig personeel, trainers en manager?

  “Ik raad deze winkel ten zeerste aan. De eerste keer op dit soort plaatsen, ik heb dat nooit in Europa gedaan! Mijn eerste keer was in maart en ik had die service en kwaliteit niet verwacht, nu kom ik hier elke week! ! De manager is er voor je en is zo aardig, hij kan je afhankelijk van je jaloezie helpen wanneer je maar wilt door te sms'en en zijn best te doen om je op je gemak te stellen!

  Ik deed het hier met Seokjin, Eric en Jinhyuk, drie van hen zijn zo aardig, spraakzaam, met zo'n goede vaardigheden en sensueel. Je zult ze je hele leven herinneren!! Ga er zeker heen en aarzel niet om contact met hen op te nemen. Een grote fan van SPY.“

  28-Jun-2021
 7. C Chris
  BESTE ervaring in mijn leven !!!

  “Ik heb vorige week de SPY-winkel bezocht en ik had een massage gehad via een therapeut die JAY heette.
  Alle faciliteiten waren zo mooi en schoon.
  Vooral sfeer was rustig gezellig.
  en JAY heeft GEWELDIGE massagevaardigheden en goede service.
  en de winkel maakt zich zorgen over COVID-19, dus dan hebben ze ook een perfect schoon systeem.
  daarom raad ik deze winkel ten zeerste aan.

  :-) BEDANKT JAY!!!“

  01-Jun-2021
 8. D David
  beste plaats

  “Geweldig - Veel knappe en schattige Koreaanse jongens! Mijn ervaring is het beste, een hele fijne massage.“

  31-mei-2021
 9. R roodborstje
  De beste in Korea!

  “Ik ben gisteravond met Eric gaan bespioneren met ervaren massage, hij heeft echt goede massagevaardigheden en servicegerichtheid. Zal er weer zijn! "

  02-mrt-2021
 10. C Chen
  Massagee best ook spionage spa

  “Ik was erg tevreden. Ik hou van schattige en rustige stijlen, en Koreaanse idoolstijlen zijn gewoon mijn stijl. Sihyun was erbij en hij zag eruit als BTS-lid Jin. Het voelt alsof ik een massage heb gekregen van Jin. Hahaha. Ik zal de volgende keer weer bezoeken. "

  28-Jan-2021
 11. T taksin
  We raden de beste massageschop aan

  “Het was een prachtige plek met de meeste trainers als idolen in Korea. Het is ook de goedkoopste massageshop. Als je een goede massage wilt, weet ik zeker dat je een spion zult vinden. "

  19-Dec-2020
 12. D Danial
  Jung woo-trainer is een goede massage en goede bediening

  'Ik ging vorige maand naar Spy. Ik koos voor de Jungwoo-trainer. Hij had een knap gezicht en een groot symbool. Natuurlijk had hij uitstekende massagevaardigheden en -manieren. Het was een zeer bevredigende investering. "

  24-jul-2020
 13. w wang
  ik beveel je aan voor spionagemassage

  “Ik ben hier vorige maand geweest.
  De winkel geeft me een hartcontrole en een handdesinfecterend middel voor Corona voor mij. Ik betaalde voor een massage van 90 minuten en maakte een fotokeuze. Ik sluit de Koreaanse filmster Si woo trainer. Hij was zo knap en vriendelijk. de massage was goed en de servicegerichtheid was erg goed. natuurlijk zou ik je een si woo trainer willen aanbevelen. Ik zal hier de volgende keer bezoeken. "

  06-april-2020
 14. T Tom
  Alex goed

  “Toen ik hier eerder kwam, werd ik zo goed ontvangen door Alex dat ik zo goed werd gemasseerd en onderhouden, dus ik ben hem vandaag weer komen opzoeken. Bedankte Alex voor de tip als beloning voor hem "

  02-mrt-2020
 15. P Philippe
  ik ben hier vorige week geweest

  “Ik heb deze winkel ongeveer 5 keer bezocht omdat ik een schema van 3 weken in Korea had. De meeste managers waren aardig en massagehanden waren zo zacht en fijn. Ik geef de voorkeur aan de stijl van stan muscle, dus er was een manager genaamd Brian en Eric. Ik vond ze allemaal leuk. Als je de stijl van bulkspier verkiest, raad ik Duncan aan. Als je van oosterse stijl houdt, bezoek dan zeker hier "

  01-mrt-2020
 16. T Tom
  Aanbevelen voor jou

  “Ik heb het van Alex Trainer. De massagevaardigheden waren goed, maar het lichaam was sexy en de service was zo goed. Hij was een beroemde Koreaanse actrice. "

  01-mrt-2020
 17. G Gary
  Ik heb het gevoel dat ik een idioot ben geworden.

  “Massagesalon hier was verschrikkelijk. Het is de ergste massagesalon waar ik ooit ben geweest. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik een nachtmerrie heb. Trainers vragen om tips en managers vragen om WeChat-ID en lijn-ID. "

  18-feb-2020
 18. m marumaro
  jammer

  "Jammer. Toen ik op bezoek was, reageerde de balie niet en was de therapeut erg onaangenaam. Ik heb Superman aanbevolen in de buurt van Itaewon Station. "

  17-feb-2020
 19. j JKE
  slecht

  “Toen ik naar de balie ging, reageerde ik niet en was erg onaangenaam. Ik raad de Superman Massage Shop in de buurt van Itaewon Station ten zeerste aan om naar deze massageshop te gaan. "

  16-Jan-2020
  • R Ralon
   ANTWOORD SPY MANAGER

   "Hallo,
   Mag ik weten wanneer ben je hier geweest?
   Datum en hoe laat? Want ik hoop met uw opmerkingen de mazen in onze receptiedienst te verbeteren. "

   10-feb-2020
   • J Jun
    Super man is beter dan

    'Jullie personeel concentreert zich met zijn telefoon. Hij gebruikte altijd de telefoon terwijl hij masseerde. Ze zien eruit als een robot. "

    30-jul-2020
 20. j Jake
  Gewoon slecht

  “Toen ik naar de balie ging, reageerde ik niet en was erg onaangenaam. Ik raad de Superman Massage Shop in de buurt van Itaewon Station ten zeerste aan om naar deze massageshop te gaan. "

  16-Jan-2020
 21. J Jacky
  BESTE MSG IN KOREA

  "De beste ontvangst, de beste massage en de beste service"

  05-november-2019
 22. D Didier
  Afzetten

  “Vooraf betaald voor een massage van 60 minuten. Het bleek een maximale massage van 35 minuten te zijn. Ik klaagde keurig bij de receptie die net "ah ok" antwoordde .... nee sorry, geen excuus, geen uitleg. Ga daar niet heen, steun die zwendelbedrijven niet "

  29-Sep-2019
 23. J Jeff
  Geweldige manier om mijn reis te beëindigen

  “Ik trakteerde mezelf op een bericht tijdens mijn laatste avond in Seoul. Ik heb een afspraak gemaakt en de reactietijd was supersnel. De plek is erg mooi en je hebt de mogelijkheid om daarna te douchen. Ik heb niet van tevoren een masseur gevraagd, dus stuurden ze Ken naar mijn kamer. Hij is erg knap met een mooie glimlach - en uit Thailand. Perfect! Ik vroeg hem om stevige druk en hij leverde precies wat ik had gevraagd ... ook al huiverde ik van de pijn toen hij aan mijn kuiten werkte. Maar ze voelen zich nu geweldig! Ik raad Ken zeker aan! "

  19-Jun-2019
 24. D David
  Massage

  “Brian's massage was UITSTEKEND !!! Zeer beleefd en vriendelijk en zorgde ervoor dat je je ontspannen en welkom voelde. Hij zorgde er ook voor dat hij niet te hard voor je was met zijn massagetechnieken. Zal zeker terugkomen. Het personeel was ook erg meegaand! "

  18-Jun-2019
 25. G Gilles
  Een must

  “Schone en koele plek, dicht bij metrostation Itaewon. Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Ik raad massage aan met Taro - knappe Koreaanse / Japanse gemengde man. De volgende keer in Seoul zal SKY spa opnieuw bezoeken. "

  15-Jun-2019
 26. Y Yong
  Brian

  “Ik heb vandaag 90 minuten doorgebracht met Brian - hij is de liefste man die me erg op mijn gemak, attente en zeer goede massagetechnieken maakte die gericht waren op mijn problematische schouders, nek en onderrug. Zeer stevige techniek met sterke druk, maar wist hoe hij moest verzachten wanneer dat nodig was. Spreekt goed Engels, wat mijn gesprek met hem leuk maakte toen we elkaars cultuur leerden kennen. "

  10-Jun-2019
 27. M Markeer
  Eerste keer - GEWELDIGE ervaring

  “Had een massage van 1 uur met 범, en het was uitstekend. De receptie was vriendelijk en gastvrij. 범 was lief en professioneel. Zal zeker teruggaan. "

  08-Jun-2019
 28. C Karaat
  Ik heb genoten van de massage - van een tevreden klant

  “Ik ging op 27 april 2019 naar Spy omdat het op loopafstand was van mijn hotel in Itaewon. Ik heb genoten van de massage met Chan. Hij had een goede grip op de massagetechnieken. Hij had een schattig gezicht en glimlach, een gespierd lichaam en geweldige handen! Ik kom zeker terug! "

  07-Jun-2019
 29. A Anthony
  Goede ervaring

  “Dit was mijn eerste keer dat ik naar deze massage ging .. De manager was goed en ook best schattig .. lol
  De therapeut was aardig .. Ik koos iemand die een gemengde Japanner is, maar ik vergat zijn naam.
  Al met al is het goed. "

  26-april-2019
 30. M M
  zeker aanbevelen

  “Ik heb SPY bezocht tijdens mijn reis naar Seoul. Hun service was goed, de locatie is geweldig. en het personeel is allemaal aardig en ik was verbaasd. De volgende keer dat ik Seoul bezoek, kom ik weer terug. "

  19-Dec-2018
 31. M M
  Leuk en uitstekend

  “Ik hield echt van de sfeer en het personeel. De manager was aardig en de massage was echt goed. "

  08-oktober-2018
 32. N Nick
  Junsu is goed :-) Ik beveel het aan

  "Junsu :-) Is goed"

  31-Aug-2018
 33. a Akimoto
  jihoon leuk

  'Ik ben gisteravond naar deze spa geweest. Ik heb Jihoon geprobeerd. Hij is erg lief en heeft een geweldige instelling. Hij kan heel goed Japans spreken. "

  14-Aug-2018
 34. P pijnscheut
  zo goede plek

  “Duncan trainer heeft grote, sterke spieren en een knap gezicht
  Hij spreekt vloeiend Engels
  Ik hou van zijn grote sexy lichaam en gevoel voor humor
  Ik ga volgende zomer terug naar die plek

  Tot ziens."

  14-Aug-2018
 35. D D
  Brian is goed

  “Hij heeft een zeer goede massagevaardigheid en -techniek. Zeer mager lichaam en groot genoeg. Geef hem wat tips als je wilt, ik denk dat het eerlijk genoeg is voor wat hij heeft aangeboden! "

  14-Jun-2018
 36. y yan
  Dong seok aardige vent

  “Ik nam 2 uur met hem mee, de tijd was echt interessant. Zijn uitstekende massage met droog en olie was ook indrukwekkend. Ik raad hem ten zeerste aan !! "

  04-april-2018
 37. j jung
  fantastisch

  “Vorige week kreeg ik een massage van Dong-seok. Ik was onder de indruk van zijn professionele massagevaardigheden. Ik zou weer naar hem teruggaan als ik naar Korea ga. "

  18-mrt-2018
 38. T Tim
  Zet zijn naam

  "Zet zijn naam alsjeblieft, zodat ik die vent niet kies, alsjeblieft: 0"

  29-november-2017
 39. T Tim
  Goede plek

  “Het is absoluut de moeite waard om te bezoeken.

  De massage was geweldig en het was een redelijke prijs. Ik probeerde Sun-Ho nadat de manager me enkele foto's van de massuristen had laten zien.

  Hij zag er scherp uit en zijn druk was erg sterk, wat ik erg leuk vond. Ik zou zeker weer bezoeken wat ik krijg om naar Zuid-Korea te reizen :) "

  29-november-2017
 40. H Honam
  Jihoon en Donghyeon zijn aardige jongens

  “Geweldige uitstraling en geweldige uitstraling. Jihoon kan Japans spreken. Ik weet niet zeker of ze Engels spreken. "

  16-oktober-2017
 41. H Ho
  Waardige ervaring

  “Lieve jongens. Redelijke prijs. Als je het visitekaartje van deze plek ziet, zul je zien dat het eigenlijk een therapieplek is. Je kunt uit jongens kiezen, maar het lijkt erop dat de managers verschillende foto's van elke man hebben. Je mag twee keer dezelfde man kiezen als ik. Absoluut waardige ervaring. "

  15-oktober-2017
 42. R Ryan
  Niet serieus

  “Voordat ik gisteravond naar deze spa ging, vraag ik de manager wie de beschikbare trainer is. De manager stuurde me naar veel foto's zonder het gezicht en zei dat ze allemaal beschikbaar waren. Dus hij boekt me voor 10 uur, toen ik er al was, hij laat me gewoon 3 foto's zien waarvan alleen beschikbaar is, dus ik heb geen andere keuze dan te kiezen met in de 3 trainer.

  Ik kies nummer 3 degene die er op de foto uitziet, maar niet persoonlijk. Hij wist echt niet hoe hij moest masseren, hij concentreert zich alleen op één deel van het lichaam, namelijk de benen, aangezien ik voor de hele lichaamsmassage heb betaald. Ik heb 90 minuten betaald, maar hij maakt het binnen 60 minuten af. Ik ben zo teleurstellend dat ik denk dat hij gewoon aan het spelen is en zijn werk niet serieus neemt. "

  05-oktober-2017
 43. a andy
  SPY is de beste winkel van Korea

  “Het is waarschijnlijk de beste massagesalon in Korea. De prijs was de goedkoopste en de servicegerichtheid was de beste. De Ryu-trainer was een gespierde man zonder vet, en hij was ook geweldig en had de beste massagevaardigheden. Ik wil hem volgende maand weer bezoeken. Ik zie je binnenkort weer ~ ^^ "

  10-mei-2017
 44. h hi
  probeer Brian

  “Schone en veilige plek, ik heb Brian geprobeerd en hij was heet en super goed in het doen van massages. Ik kom snel terug."

  09-mrt-2017
 45. S Sman
  Geen goede keuze

  “Ik ging er op 12/26. Toen ik boven kwam in de winkel. De manager had me nodig om te betalen voordat ik de trainers koos. Aangezien ik er al was, waag het maar. Nadat ik had betaald, liet hij me wat foto's zien op zijn iPad. Ik koos een van hen en begon de cursus. De kamer was schoon met eigen douche. De massage was niet professioneel omdat ik steeds om meer druk vraag, maar het was hetzelfde. Over het algemeen was het ok. Maar ik zal zeker niet weer gaan. "

  04-Jan-2017
 46. G Gary
  Goede massage

  “Makkelijk te vinden met hun kaart. Ze reageren snel. De man zag eruit zoals hij deed op zijn foto. Het enige is dat toen ik ging, er maar 2 opties waren voor jongens. "

  20-Dec-2016
 47. S Steve
  Goede kostenprestaties

  “Ik heb een uitstekende ervaring gehad. Manager heeft vooraf foto's verstrekt en een man aanbevolen op basis van mijn voorkeur. De trainer was een knappe en gespierde man en bood service van hoge kwaliteit. Verder was er geen fooi nodig. Ik wil deze winkel nog een keer bezoeken. "

  28-mrt-2016
 48. B Billy
  Helemaal teleurgesteld

  “Mijn ergste ervaring in Korea! Ik voeg hun Kakao van het web toe en vraag ze dan naar de jongens, prijs en service enz. Er is mij verteld dat ik de jongens kan zien (meer dan 10) en een site kan selecteren als ik daar aankom. Maar toen ik daar aankwam, liet een man (misschien de baas) me EERST BETALEN, dus dat deed ik, en dan kom, man, niet glimlachen, alleen massage enz! Ik heb niets te zeggen, daarna droeg ik mijn kleren en ging weg, en toen ik wegging, keek de baas zelfs niet naar me, nam zelfs geen afscheid! "

  17-Jan-2016
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.0/ 5. Van 177 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over SPY Massage in Seoul

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels