Nieuw ontdekte LGBTQ Secrets of the Met

Newly Discovered LGBTQ Secrets of the Met

Locatie

Metropolitan Museum of Art 1000 Fifth Avenue-82nd St, New York City, USA

Gay geschiedenis tour op de MET.

Sluit je aan bij professor Andrew Lear om zijn recente onderzoek naar de verhalen achter de kunst te verkennen tijdens zijn nieuwe tour, "Newly Discovered LGBTQ Secrets of the Met."

Op zaterdag 28 maart nodigt Out Professionals je uit om nieuwe ontdekkingen en onderzoeken van professor Lear te bekijken en te begrijpen terwijl hij LGBTQ-geheimen ontdekt die in het volle zicht verborgen zijn in beroemde kunstwerken. Deze twee uur durende privé-verkenningen van Gay-erotische schatten uit de permanente collectie van het Metropolitan Museum of Art belichten verschillende meesterwerken met achtergrondverhalen die van bijzonder belang zijn voor een LGBTQ-publiek.

"Nieuw ontdekte LGBTQ-geheimen van de Met" belicht nieuw onderzochte intrigerende voorbeelden van de streng bewaakte Gay-erotica van de Met. Lear ontcijfert de betekenis van symbolen, poses en context, terwijl hij je alles vertelt over wat er echt aan de hand is. Beroemde kunstenaars en onderwerpen verschijnen, maar ook minder bekende kunstenaars en werken waarvan de Gay-erotische lading vaak wordt genegeerd.

Tijdens deze privétour van twee uur leer je de antwoorden op deze en andere intrigerende vragen:

· Waarom zijn de penissen van Griekse beelden ondermaats?
· Waarom sieren kant en veren mannelijke aristocraten?
· Waren deze mannen echt hetero?

-Waarom wordt getoond dat Sappho haar borst grijpt?
Viervoudig winnaar van het Harvard Certificate for Excellence in Teaching. Professor Andrew Lear heeft kunstgeschiedenis en klassiekers gedoceerd aan Harvard, Columbia en NYU. Lear is de oprichter van Oscar Wilde Tours, het eerste bedrijf dat reizen aanbiedt gericht op LGBT-geschiedenis, en de winnaar van de Travel Industry's 2016 Travvy Award voor de beste begeleide touroperator, LGBT; en de LGBT Tour Operator of the Year 2016 van Luxury Travel Guide.

--------------------------------------------

HOE GAAT HET
Beperkt tot 20 personen, de tour van vandaag vertrekt stipt om 4 uur en duurt ongeveer twee uur. Je Out Professionals-ticket is inclusief toegang tot de galerijen, het café en de winkel van de Met tot 9 uur 'Nieuw ontdekte LGBTQ-geheimen bij de Met' is geen officieel Met-aanbod.

WAAR - BELANGRIJK - LEES AUB
Het Metropolitan Museum of Art, 1000 Fifth Avenue op 82nd Street. Metro: Q / 4/5 naar 86th Street, 6 naar 77th Street. Ga de hoofdtrap op en ga de Grote Zaal binnen. We ontmoeten elkaar aan de rechterkant, naast het 10 meter hoge Egyptische beeld van een zittende farao. OPMERKING: reken minimaal 15 minuten af ​​vanaf de metro. Verwacht weekenddrukte. Plan een ontmoeting met de farao ten minste 15 minuten voor vertrek van de tour.

TOELATING ALLEEN DOOR VOORREGISTRATIE
Niet-lid, $ 55, inclusief toegang tot het museum. Betalend OP-lid, $ 45. Met museumlid of student, $ 45. Snelle reactie aanbevolen: deze privétours zijn meestal in recordtijd uitverkocht. Als er tickets beschikbaar zijn, eindigt de voorverkoop op vrijdag 5 maart om 27 uur. Inlopen op stand-bybasis. Sorry, geen restitutie of omruiling. Museumlid of student: je Met- of studentenkaart is vereist. Zak een kopie van uw online betalingsbewijs in; bedankt!
tarief Nieuw ontdekte LGBTQ Secrets of the Met

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.