Brooklyn

Brooklyn Pride 2024: parade, data en hotels

Brooklyn Pride 2024: parade, dates and hotels

8 juni 2024

Locatie

verschillende locaties Brooklyn, New York, Verenigde Staten, New York City, USA

Brooklyn

We hebben de laatste informatie over Brooklyn Pride 2024. Brooklyn is de thuisbasis van hipsters, brownstones en Barbra Streisand. Het is een perfecte plek om een ​​Gay-oude tijd te hebben: we zijn al aan het kvelen.

Brooklyn Pride begint met de Brooklyn Pride LGBTQIA+ 5K Run/Walk. Dit wordt gevolgd door het Brooklyn Pride Multicultural Festival, dat plaatsvindt langs 5th Avenue tussen Union en 9th Streets. Het festival biedt een eclectische mix van entertainment, gemeenschapsbedrijven, stadsbrede organisaties en creatieve artiesten.

Naarmate de dag vordert, biedt de Brooklyn Pride Main Stage live optredens, waarbij een breed scala aan talenten uit de gemeenschap wordt getoond. De dag culmineert in de Brooklyn Pride Twilight Parade, de enige schemerparade in New York, die een dynamische afsluiting van de festiviteiten creëert, beginnend bij Lincoln Place en verder langs Fifth Avenue naar 8th Street.

Bovendien biedt Youth Pride voor jongere leden van de gemeenschap een speciale ruimte voor tieners om deel te nemen aan activiteiten die zelfexpressie en lachen bevorderen, allemaal in een ondersteunende omgeving.

Als je van plan bent om in Brooklyn of Pride 2024 te zijn, zorg er dan voor dat je onze hotels pagina om het perfecte verblijf te plannen.

 

 

TG wit logoBezoek Website
tarief Brooklyn Pride 2024: parade, data en hotels

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel