Gay Bangkok

Gay Bangkok

De beroemde leuke en vriendelijke Gayscene maakt Bangkok tot een van de populairste Gaybestemmingen van Azië

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Bangkok

Over Bangkok

Bangkok is groot, helder en eindeloos opwindend, dus het is geen verrassing dat het ook vaak wordt beschouwd als de onofficiële Gayhoofdstad van Azië. Met een fascinerende en langgerekte geschiedenis en enorme jaarlijkse bezoekersaantallen is Bangkok een smeltkroes van culturen en karakters. Van Gaysauna's met meerdere verdiepingen tot ongerepte boeddhistische tempels, er valt een wereld van ontdekkingen te beleven in de hoofdstad van Thailand. 

Gayseksuele reizigers komen al vele jaren massaal naar Bangkok, in het besef dat plezier hoog in het vaandel staat, en de enorme variatie in hotels en pensions. Hoewel Thailand een overwegend conservatief land is, Bangkok is een liberale oase, waar leden van de LGBTQ+-gemeenschap zich veilig en omarmd kunnen voelen.

Bangkok is een budgetvriendelijke stad en je kunt er veel plezier beleven zonder veel geld uit te geven. Dat gezegd hebbende, het is ook bezaaid met luxe eigendommen die beloven zelfs de meest luxe reiziger te bekoren. Bangkok slaapt zelden, dus je zult wat tijd willen vrijmaken voor nachtelijke verkenning - de stad is de thuisbasis van enkele van 's werelds beste straatkraampjes.

Gay bangkok - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Bangkok Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Bangkok van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Bangkok voor uw reisHaal je gids