Wellnesshotels voor Gay's in Bangkok

Wellnesshotels voor Gay's in Bangkok

Onze topkeuzes voor wellnesshotels in Bangkok

Wellnesshotels voor Gay's in Bangkok

RAKxa Wellness & Medical Retreat Bangkok
Locatie Icoon

28/8 uur 9 Wat Bang Nam Phueng Alley, Bang Nam Phueng, Phra Pradaeng District, Bangkok

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Rustige oase in het hart van Zuidoost-Azië. Fantastische wellnessbehandelingen voor lichaam en geest.
De RAKxa Wellness & Medical Retreat in Bangkok, Thailand, is een Gayvriendelijk toevluchtsoord met een selectie van behandelingsprogramma's en wellnessdiensten. Dit luxe toevluchtsoord ligt in de "Groene long" van Bangkok, Bang Kachao, en beschikt over tuinvilla's, zwembadvilla's en woningen.

Tuinvilla's hebben een rustige slaapkamer voor een goede nachtrust, een aangrenzende woonkamer en een terras met uitzicht op een rustige enclave van de natuur. De villa's met zwembad hebben een slaapkamer, een woonkamer, een ruim terras en een privézwembad. De residenties beschikken over een eigen behandelkamer en fitnessruimte, evenals een privézwembad en tuin.

Gasten kunnen genieten van de wellnesskeuken van Rakxa, waarbij alleen verse en biologische ingrediënten worden gebruikt die met zorg zijn ingekocht. Kruiden, specerijen en eetbare bloemen zijn ter plekke verkrijgbaar.

Beschikbare programma's bij Rakxa zijn onder meer: ​​Gewichtsbeheersing en Detox, Herbalancering van lichaam en geest, welzijn en herstel, geavanceerde esthetiek.
Voordelen:
esthetiek
fitness centrum
parkeren
Zwembad
Restaurant
terugtrekken
spa
wellness

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.