Gay New York City

Gay New York City

New York City is de dichtstbevolkte stad van de VS en de thuisbasis van enkele van de populairste Gaybars en nachtclubs ter wereld

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

New York City

Over New York City

New York City is al lang een magneet voor LHBT+'ers in Amerika. Als je LGBTQ + bent in de VS, was en is het de place to be. Al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is New York de stad die culturele dynamiek belichaamt, internationale bezoekers verwelkomt en een uitgesproken subversieve geest koestert. Alleen al qua bevolking is New York City enorm, en reizigers zouden een eeuwigheid kunnen besteden aan het verkennen van de vele buurten. 

De kosten van levensonderhoud zijn omhooggeschoten in New York, waardoor het voor velen financieel een onhaalbare optie is. Het gentrificatieproces heeft echter geleid tot het opruimen van de misdaad in de stad, waardoor het een veilige en opwindende bestemming is geworden om te bezoeken. De schaal van de stad betekent dat je zeker niet teleurgesteld zult vertrekken, of je nu op zoek bent naar culturele stimulatie of nachtelijke avonturen.

New York City heeft een enorme Gayscene, en het is misschien wel de meest cultureel belangrijke ter wereld. Het was tenslotte in de Stonewall Inn in New York waar een uitbarsting van verzet tegen de onderdrukkende politie de Gayrechtenbeweging versnelde tot een kritiek punt. Tegenwoordig zijn de meeste Gaybars en -clubs gecentreerd rond Hell's Kitchen, maar je vindt ook Gayscènes in Chelsea, Greenwich Village en Brooklyn.

Gay New York City - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

New York City Evenementen

 • img

  The Makeup Show NYC 2024

  Bekijk Meer

  Zat 4 mei

 • img

  The New Queens Pride

  Bekijk Meer

  Zon, Jun 2

 • img

  Brooklyn Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 8

 • Harlem Pride-logo

  Harlem Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 29

 • img

  New York City Pride March 2024

  Bekijk Meer

  Zon, Jun 30

 • img

  Gay & Sober Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zon, Jun 30

Uitgelichte locaties

New York City Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in New York City van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in New York City voor uw reisHaal je gids