Sorry, ik ben Dunk

Sorry, I’m Dunk

Locatie

Sorry, ik ben Gay - Bangkok Treinnacht Ratchada-markt, Bangkok, Thailand

Gay dansfeest in Bangkok.

Hier zijn 5 redenen waarom je naar het feest van DJ Dunk moet komen:

1. De bar is echt uniek - hij komt uit op de bruisende Ratchada Train Market en geeft hem levendigheid als geen andere bar in zijn soort.

2. De klanten van de bar zijn coole en ruimdenkende mensen uit alle lagen van de bevolking (en oriëntaties!) die plezier willen hebben... je zult hier nieuwe vrienden maken!

3. De cocktails zijn sensationeel en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (& sterk!)

4. Fans van housemuziek zullen dol zijn op de zorgvuldig uitgekozen selectie van actuele en klassieke knallers😉.

5. Gratis toegang & geen dresscode!

::: Over DJ Dunk :::

FB-pagina ---> https://www.facebook.com/OFFICIALDJDUNK

Mixcloud ---> https://www.mixcloud.com/Duncan_Hamilton

De muzieksmaak van DJ Dunk is gevormd door zijn jeugd in Engeland in de jaren '90 en '00. Klassieke elektronische artiesten zoals Daft Punk en The Prodigy wekten zijn interesse in muziek en dj'en. Sindsdien is de muziekcollectie van Dunk uitgebreid met een breed spectrum aan elektronische muziek, waaronder House, Disco, Progressive, Tech House & Techno; van bekende hits tot underground pareltjes.

Voordat hij naar Zuidoost-Azië verhuisde, was DJ Dunk een actieve deelnemer in de scene in Zuid-Londen, jonglerend met residenties in de nachtclub van zijn universiteit en lokale bars, evenals tal van privéfeesten en speciale evenementen. DJ Dunk woont momenteel in Bangkok, Thailand en zijn dj-carrière bloeit. Hij is een inwoner van de beruchte 'Sorry I'm Gay'-bar op de Ratchada-treinmarkt, en organiseert ook een maandelijks jaren 80- en 90-hitsfeest in de Streats-bar Khaosan. Zijn vermogen om een ​​dansvloer te prikkelen heeft geresulteerd in optredens als gast-dj bij SO Pool Party, Westin Pool Party, AmBar, The Bar Upstairs, evenals tal van privéfeesten in luxe hotels in Bangkok, Hua Hin en Phuket.
tarief Sorry, ik ben Dunk

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.