Witte Partij BANGKOK 2023

Witte Partij BANGKOK 2023

White Party BANGKOK 2023

Locatie

Centrale wereld 999/9 Rama I-weg, Bangkok, Thailand

Het wereldberoemde Gaycircuitfeest keert voor het 5e jaar terug naar Bangkok om het einde van 2023 te vieren en het nieuwe jaar 2024 te verwelkomen.

Gepresenteerd door Jeffrey Sanker van WP Palm Springs, zal de "Garden of Eden - Adam & Steve" naar verwachting weer een geweldige nieuwjaarsfeestervaring opleveren met dj's van wereldklasse en supersterren.

Ervaar de grootsheid van White Party Bangkok, het grootste Gay-nieuwjaarsfestival van Thailand, dat elk jaar meer dan 20,000 feestgangers uit meer dan 50 landen over de hele wereld trekt. Met een geweldige reputatie voor productie van wereldklasse, biedt dit internationaal geprezen evenement van Cloud 9 Inc. een sensationeel feest met top-dj's, gerenommeerde artiesten en adembenemende beelden. Word lid van de wereldwijde LGBT-gemeenschap voor een epische en onvergetelijke feestervaring.

Bezoek de website van WP voor ticketinformatie. Boek uw hotel vroeg voor de beste deals - bekijk onze lijst met aanbevolen hotels in Bangkok voor Gayreizigers.

TG wit logoBezoek Website
tarief Witte Partij BANGKOK 2023

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.