Dr. Ranj Singh: "Als LGBT + -mensen zouden we beter moeten weten dan naar circuitfeesten te reizen"

Dr. Ranj Singh: "Als LGBT + -mensen zouden we beter moeten weten dan naar circuitfeesten te reizen"

"Dit is niet onze eerste pandemie", herinnerde dr. Ranj Singh zich tijdens zijn interview met ons. Wanneer verwacht de televisiedokter dat we weer kunnen reizen?

Televisiedokter dr. Ranj Singh heeft gesproken Travel Gay over zijn reiservaringen en zei dat LGBT + -ers beter zouden moeten weten dan tijdens een pandemie naar circuitfeesten te reizen.

In een interview met onze hoofdredacteur Darren Burn sprak dr. Ranj Singh over zijn bezorgdheid over degenen in de LGBT + -gemeenschap die ervoor hebben gekozen om naar feesten in plaatsen als Mexico te reizen.

Toen hem zijn mening werd gevraagd over degenen die besluiten internationaal naar grote evenementen te reizen: “Als LGBT + -mensen zouden we beter moeten weten. Dit is niet onze eerste pandemie, ”zei Dr. Ranj. “We hebben net zo goed een rol te spelen bij het beheersen van deze pandemie. En ik weet dat het voor iedereen moeilijk is. Ik weet dat het voor veel mensen die binnen vastzitten, misschien niet de veiligste plek voor hen is. Maar dat neemt niet weg dat we de regels buigen en onszelf, de mensen om ons heen en de locaties waar we naartoe gaan in gevaar brengen. We zouden beter moeten weten, we zouden het beter moeten doen en we hebben een rol te spelen bij het helpen tijdens deze pandemie. "

Bekijk het volledige interview

Hij vervolgde: “We zijn als gemeenschap onderhevig aan zoveel uitdagingen en discriminatie dat we bij elkaar moeten blijven, we moeten elkaar steunen. Die steun die we onszelf als gemeenschap geven, is als een tweede gezin. Dit is niet het eerste meningsverschil dat we hebben gehad. Er is nog steeds veel discriminatie in de gemeenschap die we moeten aanpakken, vooral als het gaat om zaken als ras. "

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

“Sommigen van ons proberen extreem verantwoordelijk te zijn, en er zijn er die het gevoel hebben dat we de regels kunnen ombuigen en dat is niet eerlijk, want dat raakt iedereen. U neemt die beslissing niet alleen voor uzelf. De beslissingen die we nu nemen, zijn voor iedereen en we hebben een verantwoordelijkheid. "

Luister als een podcast

Luister naar Apple Podcasts Luister op Google Podcasts Luister op Spotify

Dr. Ranj heeft ook de kans gehad om na te denken over zichzelf vanwege de pandemie, door te zeggen dat hij, omdat hij alleen woont, de kans krijgt om wat rustiger aan te doen en tijd met zichzelf door te brengen.

“Ik heb veel tijd alleen doorgebracht in deze pandemie, aangezien ik alleen leef. Toen alles begon af te sluiten en ons werd verteld dat we thuis moesten blijven, ging ik langzamer, ”zei Singh. “Daarvoor rende ik rond als een kip zonder kop, ging ik naar evenementen en feesten, had ik plezier en ging ik uit met vrienden. Maar ik stopte nooit echt en bracht tijd met mezelf door. Het zorgde ervoor dat ik me een beetje meer bewust werd van wat ik moet doen, wat ik wil doen en wat kan ik zonder? Het was echt een nieuwe balans voor mij en ik vond het echt nuttig. "

Dr. Ranj Singh

Als het op reizen aankomt, heeft dr. Ranj een flink aantal leuke ervaringen op zijn naam staan.

“Ik ging voor nieuwjaar naar Sydney toen Kylie haar 25-jarig jubileum vierde en zij gastheer was van dit grote evenement in Sydney Harbour. Ik was aan het feesten met Kylie, keek naar het vuurwerk en luisterde naar haar liedje Timebomb. Ik heb een geweldige tijd gehad en het is iets dat je nooit meer kunt doen ”.

Hij had ook de kans om in 2019 New York te bezoeken voor World Pride. “Ik hou van New York, het is een van mijn favoriete steden en nu we in Biden's Amerika zijn, wordt het nog beter. Naar World Pride gaan en iedereen diversiteit, inclusie en plezier en liefde zien vieren, dat was echt een bijzondere ervaring voor mij. "

Zoals de meeste Gaymannen die reizen, zegt dr.Ranj dat hij eerder met partners van hetzelfde geslacht heeft gereisd en zich bij bewustzijn voelde. 'Je bent je bewust van hoe je kunt worden waargenomen. Kun je hun hand vasthouden als je over straat loopt? Mag je in het openbaar genegenheid tonen? Ik ben naar feesten en clubs geweest waar het publiek niet bijzonder divers is en het je bewust maakt van hoe je eruitziet en van je achtergrond. "

Dr.Ranj moest zijn reizen naar zowel Mykonos als Brisbane in 2020 annuleren, maar zegt dat hij hoopt in 2021 weer te reizen, met plannen om Ibiza voor een groot drag-evenement deze zomer. "Ik hoop dat we tegen die tijd mogen reizen, dat het veilig zal zijn en dat we ervan kunnen genieten en een leuke tijd zullen hebben ... als het veilig is om dat te doen".

Toen we dr. Ranj vroegen of hij een uitweg kon zien, voelde hij zich zelfverzekerd. "Vast en zeker. Hoe meer we ons nu aan de regels houden, hoe sneller we tot een zekere mate van normaliteit kunnen komen. Maar als we ons niet aan de regels houden, duurt het hele gebeuren langer, net als de beperkingen. Er is echte hoop aan de horizon met nieuwe behandelingen, de vaccins en hun uitrol, we kunnen alleen maar in een betere positie verkeren. Ik hoop dat we deze zomer een zekere mate van vrijheid zullen hebben. Tot op zekere hoogte zullen er nog steeds beperkingen zijn, we zullen niet kunnen doen wat we vroeger deden, maar het zal een stapsgewijze aanpak zijn. "

In een bericht om ons allemaal hoop te geven, zei dr. Ranj: "We zullen zeker weer in staat zijn om dicht bij de mensen van wie we houden en onze vrienden te zijn en om te kunnen knuffelen - en meer als je dat wilt doen!"


Gepubliceerd: 26-jan-2021 door Luke Jackson | Aan: Gay LondenGay MexicoGay VS.Interviews

Londen Tours and Experiences

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie van tours in Londen van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.


Aanbevolen hotels in Londen