Een heel GROTE opening - Queer feest

A very BIG opening – Queer party

Locatie

Kleuren Hoxton, London, United Kingdom

Leuk en inclusief.

EN WAT? QUEER. ARTS. FESTIVAL. 2021 presenteert

EEN ZEER GROTE OPENING

Met The Cocoa Butter Club + Bollox + Louche mag

EEN ZEER GROTE OPENING verenigt niet alleen twee van onze favoriete collectieven - The Cocoa Butter Club en Bollox - het wordt ook gepresenteerd met Drag Mag Louche en Colors Hoxton.

Gastheer van de avond is de magische koning van Beau Jangles uit de jaren 1950 en de trans go-go groep Spice Boys.

DIT FEEST IS GRATIS voor degenen die mogelijk geen besteedbaar inkomen hebben. We werken echter met een HONESTY BOX-boekingssysteem, dus als u de And What? Vreemd. Kunsten. Festival kun je ervoor kiezen om £ 5, £ 10 of £ 15 te betalen - afhankelijk van wat je kunt missen. Alle opbrengsten gaan naar het voeden van artiesten, taxi's naar huis en meer festivalgekte. Betaal alstublieft wat u zich kunt veroorloven! Houd er ook rekening mee dat GRATIS tickets toegang garanderen tot 2230 uur, waarna er een toegangsprijs van £ 5 is voor degenen met vooraf gereserveerde tickets en £ 10 voor mensen zonder reserveringen.

Doe mee en wat? Queer Arts Festival viert de lancering van zijn vierde festival met een nacht vol uitgaan, optredens, dansen, protesten en zweet.

De Cocoa Butter Club brengt je een felle line-up die het beste in cabaret van QTIPOC viert. Verhuizers, shakers en baanbrekers verwachten prestaties van het hoogste niveau. De Cocoa Butter Club is hier om te 'dekoloniseren en hydrateren'. Ben je klaar?

Na 13 jaar het queer-nachtleven van Manchester in vorm te hebben gebracht, springt Noordelijke clubbing-krachtpatser BOLLOX op de Megabus om hun queer tegencultuurfeest naar Londen te brengen. DJ Beardre Barlow en haar cast van buitenbeentjes zullen ons trakteren op een losbandige nacht van smerige pop, sleazy rock 'n' roll, kloppende electroclash en poppers-gedreven punk. BOLLOX brengt ook hun beruchte Westboro Baptist Church-dansvloerinstallatie die het gespreksonderwerp was van het Gaybloc-festival in 2019. De afspeellijst is eclectisch en verwacht de hele nacht het onverwachte.

Louche, is een vrolijk anarchistisch en onafhankelijk occasioneel gedrukt tijdschrift over drag and queer performance. Het viert, ondervraagt ​​en creëert een levend archief van slepen vandaag en slepen voorbij. Louche zal onze gastheer en go-go-entertainment cureren om het feest op de knieën te houden.

En wat? Het feest begint om 22:00 uur met The Cocoa Butter Club op het podium voordat we BOLLOX binnengaan en een lange nacht van dansen, protesten, pop-up optredens en trillen tot in de vroege uurtjes.

Dit is een veilige ruimte voor Queers en hun bondgenoten, iedereen die zich ongepast gedraagt ​​tegenover artiesten of klanten zal worden gevraagd te vertrekken. Geen Gayfobie, geen transfobie, geen gender-shaming.

18+
tarief Een heel GROTE opening - Queer feest

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.