PAOSAR (Poëzie, actie van solidariteit en weerstand) voor Blkmoodyboi

PAOSAR (Poetry, Action Of Solidarity And Reistance) for Blkmoodyboi

Locatie

Het kasteel Camberwell Kerkstraat, London, United Kingdom

QTIBPOC poëzie-evenement in Londen.

PAOSAR - Dichtersactie van solidariteit en verzet - voor Blkmoodyboi 

PAOSAR keert terug voor zijn tweede geldinzamelingsevenement in The Chateau in Camberwell, Zuidoost-Londen. Deze avond komen we samen om een ​​van de meest getalenteerde en hardwerkende en toegewijde leden van de QTIBPOC (Queer trans, intersekse, zwart, mensen van kleur) en Latinx-gemeenschappen. We zamelen geld in voor hun post-genderbevestigende operatie. Dit zal helpen bij hun algemene kosten van levensonderhoud, het dekken van lonen en andere aanvullende behoeften.

Blkmoodyboi is een trans/non-binaire, Afro-Colombiaanse illustrator, gemeenschapswerker en organisator wiens artistieke werk zwarte en bruine transgenders viert met een focus op body-positivity geïnspireerd door cartoon/anime-stijlen. Hun ontwerpen komen voort uit stripboeken tot zelfzorgboodschappen, met schattige en zachte karakters, en een herverbinding met de natuurlijke wereld.

Blkmoodyboi werkt met migrantenvrouwen en overlevenden van huiselijk geweld. Ze hebben workshops gecreëerd en gefaciliteerd over intersectionaliteit, empowerment en illustratie. Puttend uit een plaats van weerstand die ze hebben en blijven ze onvermoeibaar werken voor gemarginaliseerde groepen en het creëren van veilige ruimtes.

We hebben een fantastische line-up van 3 poets en een dj-set van the amazing Kleine Cholita. Kom langs en steun QTBIPOC spoken word talent, muziek en beeldende kunst en zwarte en bruine transfolk.

Bondgenoten zijn welkom. Als je als bondgenoot komt, neem dan je QTBIPOC vrienden, betaal de bondgenootschapskosten, doe wat je kunt om de ruimte en de mensen waarvoor we hier zijn naar een hoger niveau te tillen.

 

DICHTERS:

Olivia Douglass

Olivia Douglass is een schrijver, artiest en producer uit Zuidoost-Londen. Haar werk heeft tot doel een innovatief schrijfterrein te creëren om de traditionele en koloniale beelden rond de zwarte queer-ervaring opnieuw vorm te geven. Onlangs publiceerde ze haar debuutbundel met de titel 'Langzame tong', een onderzoek naar taal en de relatie tussen zwarte vrouwelijke kunstenaars. In januari lanceerde ze 'Langzame gronden' een literair kunstengezelschap, zal de eerste show van het gezelschap zijn  'Palm als portaal' gesteund door 'Talawa Theatergezelschap'. Een langdurige poëzielezing over intimiteit en gemeenschappelijke koestering.

 

Tasmië Salim

T is een opkomende producer, dichter, performer en een van de oprichters van Nijjormanush een onafhankelijke campagnegroep die tot doel heeft Bengalen en Bengalen in het VK op te leiden, te versterken en te organiseren. Ze waren eerder een writer in residence bij Het Primair Nottingham, het uitvoeren van werk op podia zoals Latitude, Free Word Centre, The New Cross Inn en Rijk mixcentrum. Een Schrijfruimte alumni, T's schrijven onderzoekt de onzekerheid en fijne kneepjes van het verbeelden en manifesteren van queer toekomsten en mogelijkheden vanuit de kledingkast/marges. Ze zijn ook een facilitator en trainen, werken met jongeren om hun gemeenschap op te bouwen en hebben onlangs een opleiding gevolgd tot mondelinge historicus, voor een project waarin de geschiedenis van Bengaalse naaisters in Oost-Londen wordt gearchiveerd.

Sonja Sjah

Sonja besteedt hun tijd aan lezen en schrijven en probeert de manieren waarop we hebben geleerd gedachten en gevoelens van elkaar te scheiden, te ontrafelen. Ze gebruiken poëzie voor genezing, begrip en communicatie.

Voor beveiligingsinformatie verwijzen wij u naar de ALGEMENE VOORWAARDEN!!!! 

Als u zich op enig moment gedurende de avond niet helemaal veilig voelt, neem dan contact op met het personeel aan de bar. Zij hebben een 'GoodNightOut' training en zullen hun best doen om u te ondersteunen en te helpen.

Er is een sobere drankenkaart voorzien voor wie aan het bijkomen is // een alcoholvrije avond wil hebben!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticketlink
tarief PAOSAR (Poëzie, actie van solidariteit en weerstand) voor Blkmoodyboi

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.