Vier spelen boven het hert

Vier spelen @ boven het hert

Four Play @ Above The Stag

Locatie

Boven The Stag Theatre 72 Albert Embankment, London, United Kingdom

Four Play is een duister komische kijk op seks en toewijding in de 21e eeuw. In de onlangs gerenoveerde studio van het Above The Stag theater, van 15 januari tot 22 februari 2021, onderzoekt het de modderige dynamiek van trouw en ontrouw, het stuk vraagt ​​zich af wat er nodig is om een ​​stel echt 'compatibel' te maken.

Rafe en Pete zijn in een sleur geraakt. Na zeven-en-een-half zalig gelukkige jaren drijft hun gebrek aan seksuele ervaring hen uit elkaar - dus wanneer ze wederzijdse vriend Michael voorstellen om te helpen met hun problemen, wetende dat Michael zijn eigen partner Andrew heeft, loopt wat naïef lijkt een eenvoudige oplossing snel uit de hand.

Is het moeilijker voor koppels om zich te binden, nu meer dan ooit? Zullen Rafe en Pete de wendingen van de moderne liefde overleven?

Four Play werpt ook een verfrissende en eerlijke kijk op hoe relaties overleven in een digitaal overspoelde wereld waar gesprekken zich achter schermen afspelen en liefde wordt weergegeven in een stroom van selfies. Four Play laat zien hoe Gayrelaties werken in een moderne wereld die overspoeld wordt met dating- en hook-up-apps en vindt een natuurlijke thuis bij Above The Stag - beroemd om zijn programmeerwerk dat deze problemen aanpakt.
TG wit logoBezoek Website
tarief Vier spelen @ boven het hert

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.