Bevriezing Gay Panto

Frostbite - Wie heeft mijn Muff geknepen?

Frostbite - Who Pinched My Muff?

Locatie

London, United Kingdom

Een panto voor volwassenen door Gareth Joyner (alter ego van 'Britain's Got Talent' finalist, Myra Dubois), 'FROSTBITE, Who Pinched My Muff?' speelt zich af in het 'generiek Germaanse' Alpendorp Vaüxhallen, en leent vrijelijk van de traditionele sprookjes 'Mother Goose' en 'The Snow Queen', maar met toegevoegde grappen die puur jeugdig vuil zijn!

'BEVROREN, wie heeft mijn mof geknepen?' is de eerste panto die wordt opgevoerd in het bekroonde Garden Theatre in The Eagle Pub in Vauxhall. Het loopt van 3 december - 10 januari.

Het generiek Germaanse bergdorp Vaüxhallen is een gelukkige plek waar iedereen eerlijk en waar is. Eerlijk gezegd is het misselijkmakend, en niemand denkt dit meer dan de gemene mens-hatende Demon Frostbite, wiens missie het is om de harten van de hele mensheid te bevriezen! Zal Fairy Snowflake, met zijn zinnen op onze hartelijke vriendin Dame Herda Gerda, zijn kwade plannen dwarsbomen met een vlaag van haar magie? Hoe zit het met Lumiukko, onze lieve sneeuwpopvriend? Misschien zal onze held Garbo de dag redden en de bonenstaak omhakken? Is dat zelfs de juiste show? Wie weet! Met dij-slappende routines en liedjes die je kent en waar je van houdt, 'FROSTBITE, Who Pinched My Muff?' is alle magie van pantomime uit je kindertijd, maar dan in een biertuin na een paar glühwein.

Di - do 7 uur

Vrij - 6 uur

Za - 2 en 6 uur

Zon - 6 uur
TG wit logoBezoek Website
tarief Frostbite - Wie heeft mijn Muff geknepen?

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.