GPN: sociaal en zakelijk netwerken met Craig Jones MBE en Caroline Paige

GPN: social and business networking with Craig Jones MBE and Caroline Paige

Locatie

Ambtenarenclub Grote Scotland Yard, London, United Kingdom

Onderdeel van een doorlopende reeks van LGBT + zakelijke en netwerkevenementen in de Civil Service Club.

Doe met ons mee voor een sociaal en zakelijk netwerkborrel in de Civil Service Club, op een steenworp afstand van Trafalgar Square op dinsdag 27 oktober 2021.

Daar zijn we heel blij mee CEO Craig Jones MBE of Vechten met trots, vergezeld door co-voorzitters Caroline Paige en ons lid Patrick Lyster-Todd, zullen een paar woorden zeggen.

Fight with Pride is de nieuwe LGBT + militaire liefdadigheidsinstelling die is opgericht voor het succes van het gelijknamige boek om steun en pleitbezorging te bieden aan al die LGBT + Veteranen van vóór 2000 (toen het verbod op hun dienst eindelijk werd opgeheven) die hun banen.

Velen werden ontslagen, vaak in zeer zorgwekkende omstandigheden, met gevolgen op de lange termijn voor hun geestelijke gezondheid, met verminderde of verloren pensioenrechten, medailles of badges voor goed gedrag verwijderd, carrières en verwachtingen vertrappeld en zelfs commissies of warrants die niet werden teruggegeven, zelfs niet na de ban ging. Anderen gingen weg omdat ze dachten dat ze geen alternatief hadden, altijd over hun schouders moesten kijken, waardoor de pensioenrechten en het carrièresucces dat ze anders misschien hadden verwacht, werden aangetast. Het goede doel is voornemens nauw samen te werken met andere Service goede doelen en met het Ministerie van Defensie zelf om tot restitutie af te spreken en een oplossing te bieden voor deze en aanverwante zaken, zodat snel een laatste lijn in het zand kan worden getrokken en LGBT + Veteranen en bedienend personeel kan nauwer op één lijn zijn en verder gaan als één enkele militaire familie. De Veteranenminister heeft tijdens een receptie in januari 2021 publiekelijk zijn steun betuigd aan dergelijke maatregelen om de 20ste verjaardag van dit verbod te erkennen en de uitzonderlijke vooruitgang die sindsdien is geboekt, behalve op dit ene gebied.

Gary Youssef zal ook spreken over financiële educatie.

Alle leden hebben de mogelijkheid, helemaal niet verplicht, om een ​​paar woorden te zeggen, als ze daarvoor kiezen, elk maximaal 2 minuten, maar de meeste passen binnen 30 seconden, zoals "Hallo, ik ben JF en organiseer evenementen en breng mensen bij elkaar, chat daarna met me om meer te weten te komen of als je hebt overal hulp bij nodig".

Het geprivatiseerde gebied dat voor ons is gereserveerd, bevindt zich dus aan het einde van de hoofdbar bestel je drankje (s) kom langs en sluit je bij ons aan, pak je badge en begin gelijkgestemden te ontmoeten. 

Uw naam (bij inschrijving) staat op de lijst bij de receptie, u hoeft geen bevestiging af te drukken, wij verwachten u.

Het is een gratis evenement voor onze bijdragende en ereleden en zij krijgen voorrang bij de boekingen: badges worden voorbereid. Niet-leden worden gevraagd om bij aankomst £ 10 te betalen voor de organisatie van de avond, hetzij contant of met een creditcard.

Deel dit evenement met en nodig je vrienden en collega's uit, vraag hen om mee te doen www.gpn.one (Lidmaatschap is slechts £ 20 per jaar...)

Deel dit evenement op Facebook en Twitter met je vrienden.

Ik kijk er erg naar uit je dan te zien.

Met alle beste wensen,

Jean-François

Oprichter

The Gay Professional Network, sinds 2010.

jf@gpn.one
www.gpn.one
tarief GPN: sociaal en zakelijk netwerken met Craig Jones MBE en Caroline Paige

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.