Masterclass Lipsynchronisatie

Lip Sync Masterclass

Locatie

92 Witte Post Ln Witte Postlaan 92, London, United Kingdom

Het is tijd voor jou om...

Leer de kunst van lipsynchronisatie met de meesteres van het monden, ik!

Een intensieve cursus van 6 weken waarin het gebruik van lipsynchronisatie bij optredens wordt onderzocht. Open voor alle artiesten, we zullen alles verkennen, van techniek tot concept, make-up tot muziekkeuze.

Elke week omvat een praktische workshop, gevolgd door delen, feedback en ontwikkeling in de groep.

Deze cursus is ideaal voor beginnende en beginnende artiesten, maar ook voor gevestigde artiesten die een nieuwe vaardigheid willen verkennen of hun bestaande ambacht willen aanscherpen.

Houd er rekening mee dat deelnemers voor deze cursus elke week materiaal moeten voorbereiden om het meeste uit de ervaring te halen.

 

Met een carrière van 11 jaar, verschillende continenten en meerdere uitvoeringsdisciplines, heeft Me begeleid (via haar iconische Not Another Drag Competition) veel van de beste lipsynchronisatie-talenten in de Britse scene, waaronder Cheryl Hole, Chiyo, HERR, Tayce en Mark Anthony . Ze heeft ook lipsynchronisatieworkshops gegeven aan de Royal Central School of Speech and Drama en Mountview Academy of Theatre Arts, en is ook de vaste lipsynchronisatie-expert van de Michael Twaits 'The Art of Drag'-cursus
 

De studio ligt op een minuut lopen van Hackney Wick Station

Toegang tot de studio is via 2 trappen.

Ticketlink
tarief Masterclass Lipsynchronisatie

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.