Vreemde vrijheid

'Queer Vrijheid Overal in Soho Square'

'Queer Freedom Everywhere in Soho Square'

Locatie

Soho-plein Westminster, London, United Kingdom

Doe mee op dinsdag 6 september om 8-1 uur GMT voor een speciale live-boeklezing in het hart van Queer Londen met toonaangevende LGBT+-schrijvers en -activisten voor 'Queer Freedom overal. Niemand van ons is vrij totdat we dat allemaal zijn.' Soho Square is rolstoeltoegankelijk.

We zullen de strijd voor de bevrijding van queer onderzoeken die momenteel aan de gang is, onder meer tegen de Gaypropagandawet in Rusland en de LGBT+-vrije zones in Polen, en hoe we naar hen moeten kijken en, belangrijker nog, ze moeten helpen, zowel in onze eigen landen als in onze gemeenschappen , en uit het buitenland. Er worden donaties ingezameld voor het Moscow Community Centre, Ruslands enige opvangcentrum voor LHBTQ+-mensen dat het hele jaar door geopend is.

Sergey Khazov-Cassia leest fragmenten voor uit zijn roman 'Het evangelie volgens' over een verhaal over queer-repressie en bevrijding in het moderne Rusland, in het Engels vertaald door Reuben Woolley, samen met de Poolse LGBT+-activiste Magda Oldziejewska en Matt Beard Executive Director bij All Out, een wereldwijde LGBT+ mensenrechtengroep. De evenementen worden gepresenteerd door Dan Glass, activist en auteur van United Queerdom From the Legends of the Gay Liberation Front to the Queers of Tomorrow.

Vergeet alsjeblieft niet je maskers mee te nemen!
TG wit logoBezoek Website
tarief 'Queer Vrijheid Overal in Soho Square'

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.