Tantraweekend: extatische overgave

Tantraweekend: extatische overgave

Tantra Weekend: Ecstatic Surrender

Locatie

Finsbury Park, N4 3HR, Islington, London, United Kingdom

Ontdek een diep gevoel van gelukzaligheid dat een afdruk op je lichaam zal achterlaten en nieuwe deuren zal openen naar vrijheid en mogelijkheden.
 
Zeg vaarwel tegen ‘harder proberen’ en ontgrendel de sleutels tot spirituele groei door overgave en loslaten. Neem geen genoegen met het gevoel vast te zitten en gefrustreerd te zijn – breek door dat glazen plafond en bereik nieuwe hoogten op je spirituele reis.
 
Een unieke Tantra Weekend gehost door Jason en Ingo.
 
Kom en ontdek hoe Tantra je kan helpen een pad te vinden voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het kan je leren verbinding te maken met je innerlijke zelf door middel van verschillende oefeningen, zoals meditatie, ademwerk en lichaamsbewustzijn. Deze oefeningen kunnen je helpen een dieper gevoel van doel en vervulling in het leven te bereiken. Je gaat je goed voelen. 
 
Om seksuele problemen te overwinnen en intieme relaties te verbeteren, kan Tantra waardevolle hulpmiddelen en technieken bieden. Door middel van oefeningen als bewuste aanraking, energiecirculatie en communicatieoefeningen kan Tantra je helpen met al deze problemen. Door een diepere verbinding met jezelf en anderen te bevorderen, kan Tantra de intimiteit vergroten en een meer vervullende en bevredigende seksuele ervaring creëren.
 
Tantra kan een krachtig hulpmiddel zijn als het gaat om het genezen van trauma's uit het verleden en het ontwikkelen van een gezonder lichaamsbeeld. Door middel van oefeningen als lichaamsbewustzijn, zelfacceptatie en emotionele ontlading kan Tantra je helpen opgeslagen trauma en negatieve emoties los te laten. Door je lichaam als een heilig vat te omarmen en te eren, kan Tantra je helpen een gezonder lichaamsbeeld te ontwikkelen, waardoor het zelfvertrouwen en de zelfacceptatie toenemen. 
 
Dit weekend Je zal: 
 
  • Door dit evenement bij te wonen, maak je kennis met het diepe gevoel van gelukzaligheid dat voortkomt uit overgave en loslaten.
  • Het zal je een moment van ontwaken bezorgen dat een afdruk op je lichaam achterlaat en nieuwe deuren in je leven opent.
  • Tantra, de focus van dit evenement, stelt je in staat je lichaam te gebruiken als voertuig voor spirituele groei en ontwikkeling.
  • In tegenstelling tot andere praktijken omarmt Tantra het lichaam als een leeg canvas voor de ervaring, waardoor je hele zelf erbij betrokken kan worden.
  • Door dit evenement bij te wonen, kun je loskomen van de gebruikelijke methode van ‘harder proberen’ en de kracht van overgave en loslaten ontdekken.
  • Het beheersen van de overgave is de sleutel tot vooruitgang op je spirituele pad en kan voorkomen dat je in je beoefening tegen een glazen plafond aanloopt.
  • Dit evenement biedt nieuwe strategieën en technieken om je spirituele reis te verbeteren.
  • Het zal je helpen voorbij oude patronen en beperkingen te komen, wat leidt tot een groter gevoel van vrijheid en mogelijkheden in je leven.
tarief Tantraweekend: extatische overgave

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.