Het Gay Happiness Project Lente 2021

The Gay Happiness Project Spring 2021

Locatie

Rudolf Steinerhuis 35 Park Road, London, United Kingdom

Een beetje welzijn voor jullie kattenmeisjes.

Het Gay Happiness Project is een 8 weken durend, op mindfulness gebaseerd groepstrainingsprogramma voor Gayseksuele mannen die hun geluk en levensvreugde willen vergroten.

Met een focus op vriendelijkheid en medeleven leer je levensvaardigheden en effectieve zelfzorgtechnieken die je in staat zullen stellen om een ​​beter begrip van jezelf te ontwikkelen en het leven met meer gemak te omarmen.

Deelnemers leggen snel zinvolle verbindingen, bouwen vertrouwen op met mededeelnemers door ervaringen te delen en samen te leren in een ondersteunende omgeving die praktisch en nuchter is.

Aan het einde van deze zeer effectieve cursus heb je geleerd hoe je je eigen beste vriend kunt worden en hoe je een verbonden, gezond en evenwichtig leven kunt creëren.

** DE CURSUS BEGINT OP 11 MAART EN DUURT 6 OPEENVOLGENDE WOENSDAGAVONDEN, GEVOLGD DOOR EEN VOLLEDIGE DAG OP ZATERDAG 25 APRIL **

Wat eerdere deelnemers zeiden over de cursus:

"Dit is de meest levensveranderende cursus die ik ooit heb gedaan." (Kevin M)

"De cursus heeft mij de tools gegeven om een ​​gelukkiger en vervullender leven te leiden. Als je jezelf dit jaar één cadeau gaat geven, laat het dan deze cursus zijn, het is het cadeau dat blijft geven." (Jan P)

"Dit programma was een grote stap voor mij, omdat ik me vaak zo ongemakkelijk voel als ik praat over iets dat met mij te maken heeft. Deze cursus heeft mijn geest als persoon echt geopend en ik heb geleerd dat het oké is om te delen en open te zijn. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt. en in een eerlijke, zorgzame, open omgeving." (George B)
tarief Het Gay Happiness Project Lente 2021

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.