UNITED QUEERDOM: Boek lezen EN Q&A met DAN GLASS

UNITED QUEERDOM: Book Reading ANd Q&A with DAN GLASS

Locatie

Platform Southwark Joanstraat 1, London, United Kingdom

Verenigd in Queerdom - boekenachtige Gay's verzamelen zich.

Een workshop als onderdeel van GLF AT 50; THE ART OF PROTEST Tentoonstelling in Platform Southwark, 17-29 augustus.

Gedurende de jaren zeventig startte het Gay Liberation Front (GLF) een anarchistische campagne die het gezicht van Groot-Brittannië permanent veranderde. Geïnspireerd door de Stonewall-opstanden in de VS eiste de GLF wereldwijd een 'Absolute Freedom For All'. Maar een halve eeuw later is het onrecht schering en inslag en blijft de ongelijkheid tussen LHBT+'s bestaan. Volledige LHBT+-bevrijding betekent huisvestingsrechten, universele gezondheidszorg, economische vrijheid en nog veel meer. Hoewel veel mensen vinden dat queers nu vrij zijn en zich moeten gedragen, assimileren en smakelijk moeten worden, laat Dan Glass zien dat de strijd nog lang niet gestreden is.

UNITED QUEERDOM legt op een suggestieve manier meer dan vijf decennia van LGBT + -cultuur en protest van de GLF tot 2021 vast. Dit boek laat zien hoe centraal protest is om geschiedenis en identiteit te ontdekken, en onthult het slopende harde werk en de glamoureuze en rauwe verhalen van degenen die in opstand kwamen tegen onrecht en de grondleggers werden van het verhaal van de bevrijding van Gay's.

DAN GLASS leest fragmenten voor uit zijn nieuwe boek, gevolgd door een Q&A over zijn favoriete en meest krachtige activisme-ervaringen.

DAN is een bekroonde activist, performer en schrijver. Hij gebruikt muziek, performance en protest om liefde, ziel, revolutie en gerechtigheid te stimuleren in gemeenschappen die geconfronteerd worden met onrecht. Hij is uitgeroepen tot een van de campagnerende rolmodellen van Attitude Magazine voor LGBT-jongeren, de GaydarRadio Heroes Awards voor Gayrechtenactivisme en een Guardian 'Britse jeugdklimaatleider' omdat hij de premier heeft overweldigd. Dan kreeg onlangs de 'activist van het jaar' bij de 'Sexual Freedom Awards 2017' voor bijdragen aan sekspositieve, queer-, gezondheidszorg- en mensenrechtenbewegingen voor sociale rechtvaardigheid.

GLF AT 50; THE ART OF PROTEST is samengesteld door Dan de la Motte met Associate Curation van Lily Cheetah.

Ticketlink
tarief UNITED QUEERDOM: Boek lezen EN Q&A met DAN GLASS

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.