Ben je erbij schat? PHOENIX KUNSTENCLUB

Will You Be There Darling? PHOENIX ARTS CLUB

Locatie

Phoenix Kunstclub Feniksstraat 1, London, United Kingdom

Ben je erbij schat? (WYBTD?)

De vriendelijke, inclusieve en niet-tribale sociale ervaring.

Doe mee op zaterdag 21 maart 2021 wanneer we de voortreffelijke besloten ledenclub overnemen, De Phoenix Arts Club, in het hart van West End, voor ons exclusieve WYBTD Social-evenement waar we socialiseren in een ontspannen, gemoedelijke omgeving, gevolgd door een cabaretvoorstelling.

De Phoenix Artist Club vermaakt entertainers sinds 1988 en is een van de laatst overgebleven echt onafhankelijke locaties in het Londense West End. Weggestopt in dezelfde kleine zijstraat die werd gebruikt in de openingsreeks van Harry Potter en verscholen onder The Phoenix Theatre ligt een charmante ontsnapping aan de Londense norm. Met fascinerende gesigneerde posters, schilderijen en foto's van tientallen jaren theaterproducties, een gerestaureerd art-deco-interieur en verborgen schatten die in elke hoek op de loer liggen, is er bij elk bezoek iets nieuws te zien! 'London's Best Secret Bar' - Harper's Bazaar

Het evenement bestaat uit twee delen:
- Sociaal van 7:00 tot 8:30 uur
- Cabaretvoorstelling vanaf 8 uur door Michael Twaits + speciale gasten

Onze avond begint om 7 uur wanneer WYBTD-leden worden aangemoedigd om zich te mengen en te socializen. Iedereen krijgt naamlabels en toegewijde gastheren zullen voorstellen.

Als je nog niet naar een van onze Meetups bent geweest, begrijpen we dat het een beetje ontmoedigend kan zijn om naar een sociaal evenement te komen als je daar niemand anders kent. Dit is echter precies het punt van WYBTD: ervoor zorgen dat iedereen volledig geïntegreerd is in de groep, vooral omdat bijna iedereen die naar onze Meetups komt alleen komt.

Na 8 uur is er een live cabaretshow van de fantastische dragartiest Michael Twaits

Michael Twaits is acteur en cabaretier. Hij werkte de afgelopen vijf jaar voor Pride In Londen als presentator van Pride's Got Talent, programmeerde een aantal cabaretpodia en presenteert nu Trafalgar Square tijdens Pride

De nieuwe Saturday Supershow biedt comedy, cabaret, drag, muziektheater en entertainment van het hoogste niveau vanaf het begin!

TICKETS ZIJN ALLEEN VOORAF VERKRIJGBAAR! De Phoenix Arts Club is een prestigieuze club voor privéleden, wat betekent dat normaal gesproken alleen hun leden toegang hebben. Niemand kan zomaar kaartjes aan de deur kopen en naar binnen gaan! We zijn vereerd dat we ons WYBTD-evenement daar mogen houden onder de strikte instructies dat we onze gastenlijst van tevoren zullen verstrekken, daarom moet je je tickets hier kopen voordat het evenement begint.

Gastheer: Michael R
Het hele evenement zal volledig worden gehost. Je vriendelijke gastheer, Michael R, is een veteraan van meer dan 1,700 Meetup-evenementen en zorgt ervoor dat iedereen goed wordt voorgesteld en dat er geen kliekjes ontstaan. - WhatsApp hem rechtstreeks op 07549228398 als je alleen komt (zoals de meeste van onze leden) zodat hij voor je kan zorgen en je kan voorstellen.

GAY STAR NEWS heeft onlangs een artikel over ons feest geschreven en je kunt er hier alles over lezen: https://www.gaystarnews.com/article/will-you-darling-meetup-london/#gs.8k567s

Een WYBTD? sociaal evenement is een feestavond als geen ander; het is vooral een 'sociale mengeling' waar iedereen integreert in een ontspannen, gemoedelijke omgeving. WYBTD staat erom bekend inclusief en niet-oordelend te zijn, dus IEDEREEN is welkom, ongeacht sociale achtergrond, inkomen, huidskleur, etniciteit, handicap, HIV-status, grootte, leeftijd, vorm of zelfs beharing.

"Niemand van ons is gelijk totdat we allemaal gelijk zijn."

Wij geloven niet in dozen, labels of stammen; omdat we allemaal vreemd zijn, op de een of andere manier, en ook trots zijn!

Het maakt ons niet uit of je top, bottom, vers, bear, clean-cut, daddy, twink, trans, poz, geek, muscle-Mary, hunk, otter of wat dan ook bent... dit is een sociaal evenement voor WIJ ALLEN!

We geloven niet in genderstereotypen (zoals masc/femme) of sletschande of bodyshaming. Hakken zijn meer dan welkom :->

We zijn allemaal 'goede Gay's' van wie sommigen verlegener of sociaal angstiger zijn dan anderen - dus hebben we toegewijde gastheren die ervoor zorgen dat iedereen wordt voorgesteld en niet wordt buitengesloten. Kortom, een clubavond waar iedereen weet dat er een bekend gezicht is om mee te lachen, te chatten of om hulp of steun te vragen.

Word hier lid van onze Meetup Group (met meer dan 6,100 leden): https://www.meetup.com/WYBTD-Will-You-Be-There-Darling/
tarief Ben je erbij schat? PHOENIX KUNSTENCLUB

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.